Cautare

4283 de rezultate pentru "accidente rutier in 07 11 2009" (3.23 secunde)
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. • Abstinenta economica Mai tineti minte cand ni se spunea ca societatile de consum, sistemele capitaliste in general, miros urat?
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. Iesirea din recesiune este impinsa pana in trimestrul al III-lea 2010. Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009. Inflatia a urcat la 1,68% in ianuarie .
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 21.00, pe DJ 546. ... Din cauza neatentiei in conducere si a nepastrarii distantei in mers, spun politistii, acesta a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia, condus de Lucian Ene, de 28 de ani, din Schitu, care circula in fata sa.
Un numar de 45 de mine vor intra, in 2009, in programul de executie lucrari pentru inchidere si ecologizare a suprafetelor, mine a caror activitate a incetat deja, a declarat directorul general al Directiei Resurse Minerale din cadrul MEF, Sorin Gaman.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a incercat ieri sa dreaga busuiocul in problema carutelor care circula nestingherite prin mai multe zone din municipiu.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Politistii de la Rutiera si-au scos radarele pe sosele duminica si au incercat sa-i tempereze pe soferii care apasa prea mult pedala de acceleratie Politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj si de la Biroul Rutier Craiova au organizat duminica o actiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesiva pe drumurile din judet.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Educatia sanitara si educatia rutiera esentiale pentru dezvoltarea copiilor ", pe care o puteti citi in continuare.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale.
Iisus isi da cu pumnii in cap. ... Generalul Izmenelor, o izmana in pragul bulaului, apara interesul national. ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii? - Ca balamucul sa fie complet, un test nuclear in Coreea de Nord ne trebuie.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea. ... In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
google-analytics.com