Cautare

4619 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 ccccu un logan van" (3.05 secunde)
Dupa succesul modelelor Logan berlina si Logan MCV, Dacia isi continua innoirea gamei cu un vehicul utilitar, Logan VAN. Modern, robust si economic, Logan VAN beneficiaza din plin de experienta grupului Renault in materie de vehicule utilitare.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
In decorul select al hotelului Rex, situat in centrul statiunii Mamaia, Logan nu putea fi prezentat decat intr-un cadru festiv, de clasa, asa cum ii sta bine unei marci cu renume mondial.
Iata ca incredibilul s-a produs, iar oficialii de la Dacia au recunoscut ca efectiv nu mai pot face fata cererii de Logan, aceasta devenind acum cea mai importanta problema cu care se confrunta noua masina nationala a romanilor.
Renault a anuntat ca a decis sa nu micsoreze preturile modelelor din programul Logan. ... "Logan este un program in sine, independent.
Galatenii doritori sa testeze noua utilitara din gama Logan se pot prezenta, incepind de astazi, la sediul Nalba din piata Energiei, partenerul Dacia din localitate oferind posibilitatea tuturor celor interesati sa-si faca, la fata locului, o impresie cit mai pertinenta in privinta aptitudinilor Logan VAN participind la drive test.
Nalba SA Galati, dealer Dacia, are acum un nou showroom, situat pe str. ... "Logan abs plus" si "Logan easy". Siguranta la cel mai bun pret Seria limitata "Logan abs plus" doreste sa seduca clientii care cauta echipamente de securitate la cel mai bun pret.
Dacia Logan a pus in vanzare modelul Pick-Up, un vehicul utilitar cu motoare pe benzina sau motorina, care iese in evidenta prin faptul ca este cea mai ieftina camioneta din lume.
Noua generatie a Logan, care va inlocui actualul model, va fi aleasa la inceputul anului viitor de catre conducerea grupului Renault, din doua variante posibile, urmand ca masina sa apara pe piata in 2010, cel mai devreme, sau in 2012, cel mai tarziu, potrivit directorului RTR, Philippe Prevel.
Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta pe piata cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape.
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual. Elia Tuning - firma germana cu renume - a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen ultima sa masina modificata, Dacia Logan.
Dupa ce s-a convins de succesul celor de la Renault cu modelul Logan, Volkswagen s-a hotarât sa arunce pe piata un concurent pentru masina produsa de Dacia la Mioveni. Germanii vor produce, de la sfârsitul anului 2009, la uzina lor din Kaluga, Rusia, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo.
Potrivit declaratiilor anterioare ale oficialilor Dacia - Renault, varianta facelift va viza modelul Logan Sedan, in vreme ce Logan MCV restilizat va fi lansat in 2009.
Dacia a lansat pe piata romaneasca ieri varianta restilizata a modelului Logan MCV (break), prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, organizat la inceputul lunii octombrie, preturile acestuia pornind de la 8.400 de euro cu TVA pentru versiunea de baza.
Gama Logan a vandut, de la lansarea sa pe piata, in 2004, un numar de 1. ... 000 Logan si 140. ... Gama Logan cuprinde cinci modele: Logan berlina, Logan MCV, Logan VAN, Logan Pick-up si Sandero. Logan este produs in noua uzine din opt tari:
371 de vehicule Logan Berlina, cu 33. ... 957 vehicule Logan MCV, cu 9. ... 541 vehicule Logan Furgon Van, in crestere cu 129 fata de numarul produs in 2007. ... 403 vehicule Logan Pick-up si 56. ... 569 de vehicule din gama Dacia Logan Berlina (-31.
Romania s-a facut de ras in Olanda Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei a pierdut cu scorul de 4-0 in fata similiarei Olandei, intr-un meci din Grupa D, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de fotbal. Golurile partidei au fost marcate de Van der Vaart in min.
Noul Logan sedan produs de Renault in colaborare cu Mahindra&Mahindra va fi lansat luna viitoare in India, la un pret estimativ de 10.000 dolari.
Dacia a vandut, de la lansarea sa pe piata a Logan-ului, in 2004, un numar de 1.440.000 unitati.
google-analytics.com