Cautare

5091 de rezultate pentru "accident zalau 09 11 2009 video" (5.77 secunde)
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
In locul lui Danut Pascu, directorul clubului SCM, fostul voleibalist Nicu Stoian, a adus un antrenor german, Michael Merten, care acum doua sezoane a antrenat campioana Romaniei, Remat Zalau, formatia salajeana obtinand atunci, la fel ca si in acest sezon, titlul de campioana.
Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a saptea editie si are loc in Zalau (26 - 28 iunie), Campina (30 iunie - 1 iulie) si Calarasi (3 - 5 iulie), cele trei orase din Romania in care TenarisSilcotub are activitati de productie.
Resedinta de judet este municipiul Zalau, situat in centrul judetului. ... Bathory, etc.), bai termale (Boghis, Bizusa, etc.), degustari de vinuri, pastravarie (Tusa), zone peisagistice deosebite ("Poiana narciselor" de la Racis, Zona peisagistica a muntilor Plopisului, Izvoarele Barcaului, Gradina Zmeilor), muzee (Zalau, Simleu Silvaniei, Bocsa, Bobota), etc.
In cadrul Centrului de boli rare NoRo din Zalau, copiii care sufera de aceste afectiuni sunt tratati cu ajutorul terapiei comportamentale.
Acesta a vizitat astazi Centrul de boli rare NoRo de la Zalau si s-a aratat extem de incantat de cum arata acesta.
- Cum vi s-a parut la Zalau, la Scoala de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a? ... Ceea ce s-a accentuat si la Zalau, intarzierea diagnosticului este o problema care duce uneori la mari dificultati in recuperarea pacientilor.
Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
Am citit cu atentie notita Alexandrei si mi-am amintit cat de interesante au fost editiile anterioare ale Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti la care am participat, la Zalau sau la Bucuresti. ... Mergeam la Zalau cu un microbuz plin cu jurnalisti din presa nationala dedicata publicului larg:
Scopul proiectului il reprezinta prevenirea si reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, prin infiintarea a doua centre de audiologie si diagnostic in Spitalul de Urgenta Zalau si in Spitalul de Urgenta Craiova, dezvoltarea unei proceduri de screening auditiv neonatal in Spitalul de Urgenta Timisoara si dotarea tehnica suplimentara a Centrului de audiologie din Spitalul Marie Curie Bucuresti.
Primul care a semnalat fenomenul a fost un barbat care nu a dorit sa-i fie dezvaluita identitatea si care a inregistrat imaginile cu camera video, de pe un deal, privind spre sud, spre centrul orasului.
Camera renunta, in schimb, la cumpararea de camere video mobile si fixe, module matrice video, monitoare video-rack, digital video recorder, retea transmisie 1Gb, porti detectie metale, repertor-software, releu transmisie, fotolii de piele.
Cateva zile mai tarziu, pe 11 martie, Tribunalul Dolj a autorizat si inregistrarea audiovideo a discutiilor purtate de agentul vizat.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
YouTube, lider pe piata serviciilor de cautare video pe internet, a anuntat ca utilizatorii sai privesc peste 100 de milioane de videoclipuri pe zi, facand ca acest site sa se numere printre cele mai accesate din lume.
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters. ... "Acesta este un joc de schimb pentru internetul video.
Asta pentru ca fiecare îsi poate vindeca semenii raniti.Sistemul minim necesar pentru Jericho ar trebui sa contina un procesor de 2,4 GHz, 1 GB RAM, 2 GB pe HDD si o placa video GF 6600 sau R X1600.
Pe Google+ au fost postate atat cateva informatii despre Project Glass, cat si fotografii si un video care descrie conceptul. ... Exista si optiunea de video conferinta, ceea ce spune ceva si despre targetul acestui produs.
presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii. ... 2) Audio/video - Twit.TV "This Week in Tech" (TWiT) este fondat de Leo Laporte, gazda fostului TechTV.
google-analytics.com