Cautare

1611 de rezultate pentru "accident radauti suceava" (2.64 secunde)
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Parchetul Suceava a finalizat ancheta si a dispus trimiterea in judecata a lui Brandusel Nichitean pentru frauda electorala.
O, la Suceava. Contrar pregatirii sale de economist, Danut Culetu se va ocupa, din pozitia de inspector guvernamental "de Suceava" de agricultura.
In timp ce Iliescu lansa in Prahova ideea ca membrii de partid sa adopte modelul “sarac si cinstit“, Nastase dezvaluia, la Suceava, “bombita“ pe care o pregateste pentru Congres:
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte, iar in functia de secretar executiv al filialei a fost numit Iulian Bancescu.
In Suceava, judetul lui Gheorghe Flutur, USL are o cota de 64%. ... amandoua sondajele au aratat ca Uniunea Social Liberala este optiunea politica a 64% dintre suceveni", se arata intr-un comunicat semnat de liderii USL Suceava.
Subprefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat ieri ca pe frontiera de stat cu Ucraina sunt mai multe portiuni unde nu se distinge granita si ca este necesar ca limita intre cele doua state sa fie bine demarcat.
Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava. ... Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava. ... Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava.
Veronica Hojbota din Suceava participa la targul de Sanmedru din curtea MTR.
Mesterul popular Veronica Hojbota din Suceava a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bundite de lana - la 250 RON si 300 RON, ii vechi - la 200 RON si 300 RON, o palarie neagra din fetru - la 50 RON, o palarie de angora - la 50 RON, ciorapi din lana, traistute traditionale diverse modele - la 50 RON si 80 RON, caciuli crosetate din lana, braie traditionale cu margele - la 20 RON, fete de perna lucrate manual - la 50 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
google-analytics.com