Cautare

9992 de rezultate pentru "accident de munca oradea 1 martie" (3.58 secunde)
Grupul suedez Electrolux nu este de nasul oradenilor. ... Gigantul nordic este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
In timp ce pedistii si udemeristii din Consiliul Local Oradea colaboreaza, neoficial, la bunul mers al masinii de vot din legislativul local, organizatiile studentesti ale celor doua partide, ai caror membri sunt in Consiliul Local al Tinerilor, au semnat ieri un protocol de colaborare.
Ieri, dupa candidatii PSD, de la ora 11:00, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. ... Secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Lucia Varga, vicepresedintele AVAS Emil Bentan si viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, se afla pe lista PNL Bihor pentru alegerile parlamentare.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
- Sambata, 14 Martie 2020 Mai racoros Temperatura minima: ... 2% - Duminica, 15 Martie 2020 Mai frig Temperatura minima: ... 2% - Luni, 16 Martie 2020 Partial insorit Temperatura minima:
Ar fi bine sa tragi aer in piept si sa te pregatesti pentru o serie de confruntari cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei sale sau cu persoane care se amesteca nepermis in relatia voastra. Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat.
Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, filiala PC Bihor s-a marit prin constituirea organizatiei de femei, iar conducerea PC anunta primirea in partid a lui Vasile Duta, care aduce cu el 500 de noi membri, luni, o parte a membrilor PC Oradea, in frunte cu presedintele filialei, au parasit corabia conservatorilor.
Cea mai grea lovitura a fost data de Consiliul Local Oradea in 2007, cand a ridicat impozitul pe cladiri la 1,6% din valoarea estimata a fiecareia in parte, desi Codul fiscal prevedea ca maximumul sa fie de 1,5%.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade.
Inconstanta in ceea ce priveste declaratiile reprezentantilor PDL la conferinta de presa de ieri.
"Zilele responsabilitatii sociale" este un eveniment care va avea loc, in perioada 4-5 mai, la Centrul de Informare al Cetatii Oradea. ... Si, cu toate acestea, de multe ori, odata ce compania investeste intr-un proiect al comunitatii, aceasta nu are posibilitatea sa urmareasca proiectul sprijinit, administratia nerespectand adeseori parteneriatul.
487 din 15 iunie 2007 privind etapele de realizare a transferului competentelor pentru administrarea accizelor si a produselor accizabile, incepand cu 1 iulie aceasta activitate a trecut la Directia Regionala Vamala Cluj cu sediul la Oradea.
Uniunea Europeana, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si Consiliul Local Oradea vor scoate in total 5.757.262 de euro din vistierii pentru a construi un drum de centura in Oradea.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: suficienta orgolioasa si indepartarea de problemele cetatenilor. Ambele deriva din stilul autoritar de conducere. ... De aici si trasaturile pe care le reprosez.
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
180.000 de persoane din judetul Galati, care muncesc cu acte in regula atat in sectorul privat cat si in cel de stat, ar fi trebuit ieri sa sarbatoreasca ziua internationala a muncii decente.
Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Codului Muncii, care vizeaza eliminarea deficientelor semnalate in Raportul de monitorizare al Comisiei Europene.
În plus, guvernul este decis sa liberalizeze accesul europenilor pe piata muncii.Momentul 1 ianuarie 2007 a fost urmat de o serie de schimbari cu privire la atitudinea europenilor fata de noi. ... Începând cu 1 ianuarie 2007, si România a adoptat o politica speciala.
google-analytics.com