It.bzi.ro : Nou mouse de la Logitech pentru jocurile online

Logitech a lansat cel mai nou model din popularul line-up de gaming G-series: Logitech G600. MMO este un mouse usor de folosit, personalizabil, dezvoltat special pentru gamerii care joaca online in modul multiplayer (MMO). Mouse-ul dispune de 20 de butoane intre care 12 taste laterale, dispuse in doua grupuri de cate sase pe un tablou meticulos conceput, toate usor de accesat pentru ca experienta de joc sa fie cat mai rapida.
Dispunand de trei profiluri standard, doua pentru MMO si unul pentru gaming general, mouse-ul este setat pentru utilizare optima imediat cum a fost scos din cutie, nefiind necesara instalarea de drivere. In plus, functia G-Shift ce dubleaza numarul actiunilor pe care le poti performa cu orice tasta, ofera control total in jocurile preferate MMO. Asemenea tuturor produselor din seria G, tastele suntprogramabile asa incat sa poti crea comenzi proprii, ca apoi sa le stochezi in memoria interna a mouse-ului si sa le poti accesa cu o singura atingere. In plus, forma sculptata mentine mana confortabil pe durata a multor ore de joc.
"Mouse-ul de gaming Logitech G600 MMO este rezultatul testelor intense cu gameri experimentati in jocurile MMO," a precizat Mark Starrett, manager de produs in cadrul Logitech. "Ideile in urma orelor nesfarsite de research se pot vedea in design-ul panelului de care ne-am asigurat ca este cat se poate de confortabil si usor de folosit. Iar utilizatorii vor simti diferenta la butoane: acestea sunt sculptate pentru a reduce oboseala in momentul click-ului sau a click-urilor ratate astfel incat sa joace la nivelul de precizie dorit."
Iluminarea RGB a panelului este total personalizabila cu mai mult de 16 milioane de combinatii de culori pe care le poti folosi sa identifici usor profilul activ on-board.
"Acest mouse Logitech este unul dintre cele mai bune, si nu doar pentru ca au tinut cont de feedback-ul nostru in ceea ce priveste design-ul," a precizat Hal Hanlin, producatorul jocului Rift. "Sunt atat de multe aptitudini de care poti sa te folosesti in Rift, incat toate tastele G iti dau un avantaj real."
Logitech G600 MMO Gaming Mouse va fi disponibil in Europa incepand cu luna iulie 2012 la un pret recomandat de 79,99 Euro.