It.bzi.ro : Maguay lanseaza prima linie de Ultrabook PC romaneasca si noile solutii de gaming, desktop si portabile

Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca producator de sisteme de calcul, integrator de sistem si dezvoltator software, a prezentat in cadrul evenimentului intitulat "F5" (Refresh) sistemele portabile MyWay Ultrabook™ si noile sistemele de gaming, portabile si desktop pentru jocuri.
In cei 20 de ani de activitate, Maguay a demonstrat un interes crescut fata de necesitatile clientilor sai, oferindu-le solutii hardware personalizate, integrand intotdeauna cea mai noua tehnologie, la un pret corect. Prin lansarea noilor produse, Maguay acorda o atentie sporita design-ului produselor sale, dar si jocului, vazut ca o parte integranta din viata noastra. Ultrabook™ PC-urile MyWay sunt elegante, insotind cu stil un om de afaceri in intalnirile sale, iar sistemele de gaming se identifica mai bine cu utilizatorii sai prin structurile complexe, despinse parca din filmele Stiintifico-Fantastice.
Asa cum ne-a obisnuit Maguay, produsele sale pot fi configurate conform cerintelor clientilor: ultrabook™ PC-ul Maguay, singura solutie de acest tip dezvoltata de un integrator roman, permite adaugarea a pana la 8 GB de RAM si instalarea simultana a doua discuri, un HDD clasic, de mare capacitate si un SSD pentru viteza. In plus, Ultrabook™ MyWay U1401i are o durata de viata a acumulatorului de pana la 7 ore, oferind o mobilitate ridicata utilizatorilor sai.
Solutiile de gaming integreaza ultima tehnologie Intel, Ivy Bridge, folosindu-se cele mai puternice procesoare din aceasta serie, Core i7 si Core i5, pentru a oferi cea mai buna experienta pasionatilor de jocuri. De asemenea, laptopurile MyWay P1502m, P1702m, precum si suita de sisteme desktop GamePower sunt dezvoltate folosind cele mai noi placi grafice de la NVIDIA, dezvoltate pe tehnologia Kepler, toate permitand configurarea lor, inclusiv a placii grafice.
"Lansarea acestor echipamente este o concretizare a inaltelor capabilitati ale Maguay ca Intel Technology Provider Platinum, demonstrand inca o data dedicarea acestei companii in educarea publicului in a intelege cele mai noi si performante tehnologii si mai apoi in a le cauta sau a solicita la furnizorii de pe piata romaneasca - dintre care unul de top este chiar Maguay! Ultrabook™ MyWay U1401i Maguay este primul ultrabook produs in Europa Centrala si de Est. Intel incurajeaza Maguay sa distribuie Ultrabook™ PC-ul MyWay U1401i si pe alte piete din regiune" a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.
Ca o validare a capabilitatilor Maguay este si premiul primit la CeBIT pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de servere Intel.
Evenimentul F5 a marcat "refresh"-ul gamei de echipamente Maguay orientate catre consumator, fiind un eveniment dedicat prietenilor Maguay, in care acestia au putut testa in premiera atat sistemele portabile MyWay Ultrabook™ cat si sistemelor de gaming: portabile si desktop!