FinZoom Financial Services, membra a Finzoom Financial Guide Network, a lansat un portal financiar - www.finzoom.ro - care compara gratuit si in detaliu toate ofertele de credite de pe piata, informeaza un comunicat al companiei.
Noul site compara gratuit si in detaliu toate ofertele de credite de pe piata, 214 credite de consum/credite de nevoi personale, 171 de credite imobiliare si ipotecare, 76 de produse de credit si leasing auto.
Potrivit FinZoom Financial Services, toate informatiile sunt usor de gasit in site si sunt actualizate zilnic.
Avantajul Finzoom consta in calculul dinamic, personalizat al Dobanzii Anuale Efective (DAE), care reprezinta costul complet al creditului si principalul criteriu obiectiv de comparare. Aplicatia software foarte flexibila dezvoltata de Finzoom face legatura intre cerintele individuale ale fiecarui consumator (tipul creditului, suma dorita si durata imprumutului) si caracteristicile unice ale fiecarei oferte bancare, rezultand astfel o Dobanda Anuala Efectiva identica aceleia calculate la banca.
Finzoom.ro este primul portal financiar romanesc care afiseaza graficul de rambursare detaliat pentru fiecare credit, care include rata lunara (principal si dobanda), toate comisioanele platite (la acordare, lunar sau anual) si suma totala de rambursat pana la sfarsitul perioadei.
Site-ul ofera, de asemenea, informatii detaliate pentru fiecare oferta de credit, calculator DAE dinamic, pentru credit si leasing, aplicatii on line catre bancile partenere, articole financiare si un glosar de termeni relevanti.
FinZoom Financial Guide Network (www.finzoom.com) administreaza portaluri financiare de succes (www.moitepari.bg si www.creditland.bg) si se va lansa in curand in Turcia (www.finzoom.com.tr).
In urmatoarele luni, finzoom.ro va compara noi categorii de produse precum carduri, depozite, fonduri de investitii, credite pentru IMM-uri, asigurari.