REALITATEA.NET informeaza : Ponta a initiat pe Facebook un demers de solidarizare cu SMURD
Presedintele PSD, Victor Ponta, a demarat pe contul său de Facebook o initiativa prin care ii indeamna pe utilizatorii rețelei de socializare sa se solidarizeze cu SMURD si sa se impotriveasca noii legi a sanatatii, informeaza un comunicat de presa remis NewsIn.
"Noua lege a Sanatatii, fortata de Traian Basescu, risca sa duca la desfiintarea SMURD! Ei vor sa distruga SMURD pentru a face loc clientelei de partid! Nu avem voie sa-i lasam sa distruga si putinele lucruri care mai functioneaza in Romania! Avem obligatia sa fim alaturi de SMURD in aceste momente grele, tot asa cum, de-a lungul timpului, SMURD a fost intotdeauna alaturi de noi! Salut toate initiativele prin care SMURD este sustinut, inclusiv aici, pe Facebook. Si eu ma declar solidar cu SMURD! Pentru ca aceasta lege ne priveste pe fiecare dintre noi, as vrea ca, impreuna, sa aratam ca vrem sa salvam SMURD de Legea lui Basescu! Trebuie reformat sistemul de sanatate, dar asta nu inseamna distrugerea singurului mecanism care functioneaza bine in el!", este mesajul presedintelui PSD, pe Facebook.
Ponta le propune utilizatorilor Facebook sa-si schimbe pozele de profil cu un mesaj de solidarizare cu SMURD, respectiv sa descarce poza propusa de PSD, un patrat rosu, cu chemar galben, in interiorul caruia scrie, cu galben si alb "Solidar cu SMURD".
"In doar 6 ore de la publicare, indemnul lui Victor Ponta a adunat peste 1200 de aprecieri pe Facebook de la cei care s-au raliat demersului. De altfel, chiar presedintele PSD si-a schimbat poza de profil cu un astfel de mesaj", anunta social-democratul.