Corectnews informeaza : De ce va deveni Google Plus singurul produs Google

Nu stiu cum vi se pare dumneavoastra ca merge treaba pe Google Plus, dar Mike Elgan de la Computer World crede ca va zdrobi concurenta din mediile sociale. Ca Google are o uber-strategie de a domina viitorul onlinelui. Si anume, va amalgama toate produsele lui intr-un singur super-produs (N.M. - uber a mai fost folosit mai sus, nu se putea repeta), ce va marginaliza rivalii mai mici pana la punctul de a-i face nerelevanti si se va uita de sus la Facebook.
Iar acest super-produs va fi Google Plus.
In Silicon Valley cea mai importanta distinctie care se face este intre un produs si o insusire - un feature, nu stiu cum sa-l traduc mai bine. Multe dintre produsele pentru serviciile online vor fi marginalizate pe masura ce Google va include aceste tehnologii in Google Plus.
De la lansarea la liber din 20 septembrie, Google Plus avea deja integrate Hangouts - cam tot ce face Skype -, Picasa, mare parte din aplicatia Gmail, precum si chat. De atunci, continua sa para noi si noi imbunatatiri.
Screen-sharing pe Hangouts. Posibilitatea de a gasi postarile de pe Google Plus pe motorul de cautare. Integrarea cu You Tube si Chrome. Pe 16 noiembrie a urmat Google Music, serviciu via Google Plus.
A anuntat de asemenea si modificarea toolbar-ului, in asa fel incat sa includa cele mai bine produse ale lor: Search, News, Maps, Translate, Gmail si altele.
Tendinta este ca Google Plus sa devina singurul produs important al Google.
Pe viitor, Google va integra si Google Earth, Blogger, Calendar, Docs, Wallet, Books, Voice, Places, Product Search etc.
Cand Larry Page a devenit CEO a trimis un memo tuturor din companie pentru a-i informa ca bonusurile acordate vor fi direct legate de succesul companiei in social media.
Deci ne vom gasi intr-o lume a internetului dominata de doi titani: Google si Fabook. Iar intre acesti doi giganti, nu va fi loc de competitie. Google va avea o cautare mai buna, mesagerie, documente office, filtru de spam, video chat asemeni. Iar pe masura ce Google Plus va incorpora tot mai multe features, Facebook se va lupta sa tina pasul. Insa pe masura ce Google Plus va deveni produsul Google, va marginaliza nu doar sute de produse de pe piata, ci va zdrobi Facebook.
Sursa Computer World