Mediafax informeaza: Unde vor putea vedea pasionatii de tehnologie statuia din bronz a lui Steve Jobs

Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, decedat in toamna acestui an, va avea o statuie din bronz, ce va fi dezvelita pe 20 decembrie, la Budapesta, intr-un parc tematic dedicat pasionatilor de tehnologie, informeaza huffingtonpost.com.
Statuia, de mari dimensiuni, este realizata de sculptorul maghiar Erno Toth si a fost comandata de omul de afaceri Gabor Bojar, directorul companiei producatoare de software Graphisoft.
Gabor Bojar a declarat ca a avut o relatie speciala cu Steve Jobs, pe care l-a cunoscut cu ocazia unei conferinte cu tematica informationala organizata in urma cu cativa ani. Gabor Bojar a mai spus ca Steve Jobs a avut un rol determinant pentru succesul companiei sale.
Sculptura il prezinta pe Steve Jobs in tinuta lui preferata: jeansi si helanca.
Statuia va fi dezvelita oficial pe 20 decembrie, intr-un parc tematic din Budapesta dedicat pasionatilor de tehnologiei, potrivit site-ului smh.com.au.
Steve Jobs a murit pe 5 octombrie, la varsta de 56 de ani. Potrivit presei internationale, autoritatile locale au confirmat in 10 octombrie faptul ca Steve Jobs a murit in casa sa din Palo Alto (la sud de San Francisco), din cauza unui cancer la pancreas.