Romtelecom desfasoara pana pe 31 decembrie 2006 o promotie destinata clientilor persoane fizice care solicita instalarea unei linii telefonice principale sau ISDN 2, care solicita mutarea exterioara a liniei sau care au cereri de instalare a unei linii telefonice in asteptare si beneficiaza de solutie tehnica in perioada promotiei. Clientii care vor semna in aceasta perioada contracte de un an vor beneficia de instalare gratuita, abonament gratuit timp de doua luni (prima si a doua luna de contract) pentru linia telefonica principala (oferta este valabila pentru abonamentele Confort Standard, Confort cu 50, 200, 300 si 400 de minute incluse) sau pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu optiunea PBX si doua luni abonament gratuit pentru una dintre urmatoarele optiuni de voce, in functie de alegerea clientului: Favorit Intra 100, Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, Confident Intra, Confident Inter, FixMobil, FixMobil Plus, FixMobil Light, International 1, World 10, World.
Pentru clientii care incheie contracte pentru o perioada de doi ani, oferta consta in instalare gratuita, abonament telefonic gratuit timp de patru luni (prima luna de contract, a doua, a 13-a si a 14-a) pentru linia telefonica principala (pentru abonamentele Confort Standard, Confort cu 50, 200, 300, 400 de minute incluse) sau pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu optiunea PBX. Beneficiaza, de asemenea, de patru luni de abonament gratuit pentru una dintre urmatoarele optiuni de voce, in functie de preferinta: Favorit Intra 100, Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, Confident Intra, Confident Inter, FixMobil, FixMobil Plus, FixMobil Light, International 1, World 10, World.
Clientii Romtelecom care sunt interesati de aceasta promotie si vor sa afle detalii suplimentare au mai multe variante de informare. Pot apela gratuit 930, serviciul de Vanzari si Relatii Clienti, pot vizita magazinele Romtelecom sau pot accesa site-ul companiei - www.romtelecom.ro.