Ziarul Financiar informeaza : UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti

UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
Dupa ce a inceput in urma cu cateva luni sa transmita continut 3D, fiind astfel primul operator telecom care utilizeaza acest format, UPC Romania lanseaza si un post de televiziune exclusiv 3D, High TV, care va emite fara intrerupere filme, emisiuni sportive, documentare si muzica in format tridimensional.
Ofensiva operatorului in lupta pentru clienti, mai ales ca a pierdut un loc in clasament pe piata de televiziune in favoarea Romtelecom, care a intrecut numarul de 1,12 milioane de clienti ai UPC, cuprinde si o serie de noi pachete de servicii cu preturi intre 53 si 89 de lei (TVA inclusa).
Pachetele triple play Total si Suprem includ internet la cele mai mari viteze prin cablu de pe piata, de pana la 120 Mbps, televiziune digitala cu peste 100 de canale, acesta fiind cel mai mare numar de programe din ofertele de pana acum ale operatorilor din Romania, precum si telefonie fixa cu pana la 100 de minute incluse catre orice retea fixa sau mobila.
UPC Romania a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 112 mil. euro, in scadere cu 3% fata de anul precedent, si cu pierderi nete de 156 mil. euro.