Ziarul Financiar informeaza : Google+ introduce mai multe jocuri, printre care si popularul "Angry Birds"

Google, cel mai mare motor de cautare online din lume, face un pas in plus in competitia sa cu reteaua de socializare Facebook, instaland o pagina de jocuri pe site-ul sau de socializare Google+, printre care si "Angry Birds", un joc foarte popular creat de compania Rovio, informeaza Brand Republic. Google a anuntat pe blogul oficial al companiei ca a introdus un buton pentru jocuri pe Google+.
In prezent sunt disponibile 16 jocuri, printre care "Zynga Poker", "Zombie Lane" si "Sudoko". Utilizatorii isi pot invita prietenii sa joace jocuri impreuna online. "Experientele pe care le impartasim sunt importante pentru relatiile noastre. Vrem sa facem astfel incat jocurile online sa fie la fel de amuzante si sa aiba aceeasi semnificatie ca jocurile din viata reala", a declarat Vic Gundotra, reprezentant Google.
La numai cateva ore dupa ce Google a anuntat introducerea jocurilor, Facebook a dezvaluit mai multe aplicatii noi, printre care Game Ticker, care transforma coloana Facebook Chat intr-un flux care afiseaza activitatile utilizatorilor in diferite jocuri. Google+ s-a lansat la inceputul lunii iulie. Platforma a atras 20 de milioane de vizitatori pe site in numai trei saptamani de la lansare.