In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar. Potrivit unui comunicat de presa transmis de Romtelecom, cel mai mic abonament lunar va ajunge, in acest fel, la 15 euro fara TVA, pentru ClickNet Express cu viteza de download de 1Mbps.
La aceasta se adauga discount de la 50 la 100 la suta, in functie de durata contractului, pentru pretul kit-ului de instalare (modem achizitionat si instalat de client) sau o reducere cu 50 la suta a chiriei lunare pentru modemurile inchiriate. In plus, activarea este gratuita pentru toate produsele bazate pe tehnologia ADSL. Pentru fiecare abonament realizat pentru unul dintre produsele ClickNet Express, clientul poate beneficia gratuit de o casuta de e-mail cu capacitate de 100 MB si o licenta gratuita pentru Counter-Strike TM 1.6 si Counter-Strike Condition Zero TM.
Tot de la 1 septembrie 2006, Romtelecom creste viteza de download pentru produsele de acces la internet prin ADSL, clientii existenti urmand sa beneficieze gratuit de acest upgrade, incepand cu 1 noiembrie 2006. Pentru ADSL Express, produsul cu cea mai mare viteza de pana acum - 2048 Kbps, viteza de download se dubleaza, ajungand la 4 Mbps, contra unui abonament promotional de 60 de euro pe luna, fara TVA. Pentru Clicknet Express 1024, viteza de download ajunge la 2,5 Mbps, produsul fiind disponibil in perioada promotiei pentru un abonament lunar de 27 de euro, fara TVA. In cazul ClickNet Express 512, viteza creste la 1,5 Mbps - contra unui abonament lunar promotional de 19 euro, fara TVA. Din septembrie se lanseaza un nou produs, ClickNet Express 1Mbps, care poate fi contractat pe perioada promotiei, pentru un abonament de 15 euro/luna, fara TVA. Romtelecom ofera din septembrie si doua noi produse combinate de telefonie si Internet (2play), ClickNet Express EXTRA 1,5 Mbps, cu 400 de minute incluse si un abonament lunar de 21,5 euro pe luna pentru contractele incheiate pe perioada promotiei, si ClickNet Express EXTRA 2,5 Mbps, cu 500 de minute incluse, la un pret lunar promotional de 29,5 euro. Acestea se adauga la produsul deja existent, ClickNet Express EXTRA 1Mbps, cu 300 de minute incluse lunar, disponibil pentru 18 euro pe luna, fara TVA. Produsele combinate 2play permit clientilor economii de pana la 15 euro pe luna in comparatie cu achizitionarea acelorasi produse, separat.