Wall-Street.ro a realizat topul celor mai importante evenimente de business ale ultimelor 12 luni. Puteti citi in continuare evenimentul de pe locul 9: 2010, anul Facebook in online-ul romanesc.
Anul acesta romanul a auzit tot mai mult expresia 'daca nu esti pe Facebook, nu existi!'. Iar in 2011 vom vedea cum tot mai mult activitatea noastra in mediul online va fi influentata de prezenta pe Facebook, potrivit consultantilor.
In luna noiembrie, reteaua de socializare a depasit 2 milioane de utilizatori in Romania, site-ul crescand de peste patru ori anul acesta in privinta numarului de conturi, avand in vedere ca in ianuarie inregistra 500.000 de utilizatori.
De asemenea, aproximativ 61% dintre tinerii romani intre 16 si 24 de ani cu acces la Internet posteaza mesaje pe bloguri ori diferite site-uri de socializare, 44% dintre persoanele intre 25 si 54 de ani fac acelasi lucru si 23% este procentul in cazul persoanelor cu varste intre 55 si 74 de ani, arata datele unui studiu Eurostat realizat in cele 27 de tari UE.