Între jocurile saptamânii acesteia se numara si strategia în timp real „Theatre of War“ (Teatru de Razboi - traducere), joc lansat de studiourile 1C si Battlefront pe 19 mai 2008, informeaza pagina de internet www.arenait.net. Acesta ne introduce în universul celui de-al doilea razboi mondial, pe parcursul a cinci campanii, cu un total de 40 de misiuni. Pentru a se apropia cât mai mult de esenta razboiului, „Theatre of War“ abandoneaza colectarea resurselor si construirea bazelor sau a trupelor. Avem parte de un fel de „Panzer General“ în timp real. Accesul se pune pe acuratetea armelor si unitatilor, Inteligenta Artificiala (AI) si autenticitatea atmosferei. La orice pas pândeste un lunetist sau sta ascunsa o mitraliera, ceea ce mareste, poate prea mult, fiecare misiune. Jucatorul trebuie sa verifice fiecare cotlon înainte sa avanseze. Fiecare atac este limitat de artileria inamica, situata în zare, ce trebuie mai întâi neutralizata. Grafica jocului este destul de buna, însa nu exceleaza la nici un capitol. S-a investit în unitati, mediul înconjurator ramânând pe planul doi, fiind putin cam sters si monoton. Jocul recupereaza din calitate prin dimensiunile generoase ale fiecarei zone de lupta. Tancurile trec foarte realist prin obstacole si darâma copacii, însa, din loc în loc, se mai observa câte un gard care este distrus cu totul, desi a fost lovit doar într-o margine. Configuratia minima necesara trebuie sa includa un procesor la 2.6 GHz, 1 GB de RAM, 3 GB liberi pe HDD si placa video de la GeForce FX 5700 sau Radeon 9600 cu 128 MB în sus. Recomandat ar fi un CPU la 3.2 GHz, 2 GB RAM, aceiasi 3 GB pe HDD si placa video GeForce 6800 sau Radeon X850, cu 256 MB.  
Samsung Electronics prezinta un nou hard-disk SSD Compania Samsung Electronics Co, cel mai mare fabricant de cipuri, a anuntat, la începutul acestei saptamâni, ca a creat un nou SSD (solid state drive), pentru a înlocui hard-disck-urile folosite în prezent în configuratiile laptopurilor. Samsung sustine ca hardul solid de 256 Gb pentru stocare de date este de 2,4 ori mai rapid decât cele traditionale si ca planuieste sa înceapa productia acestuia în masa în acest an. Compania considera ca noul SSD reprezinta un pas curajos în evolutia notebook-uri catre performante îmbunatatite si capacitati de stocare sporite. Samsung a descris noul SSD drept cel mai mic hard-disk de acest tip din lume. Tot despre noul drive, producatorul sustine ca poate „citi“ pâna la 200 Mb pe secunda. Pâna în 2012, 35% dintre notebook-uri ar putea folosi SSD-ul. 
Xbox 360 primeste o carcasa fosforescenta 
XCM este o companie care se ocupa de fabricarea unor carcase cât mai neobisnuite si extravagante pentru Xbox 360 si PSP. Ultima lor creatie este o carcasa pentru Xbox 360 ce straluceste pe întuneric, în culoarea verde, informeaza www.arenait.net. Aceasta carcasa este realizata dintr-un plastic semitransparent, iar când se stinge lumina în camera, Xbox-ul „prinde viata“ datorita materialului special cu care este acoperit acest plastic. Materialul absoarbe orice urma de lumina si o reflecta într-o puternica nuanta de verde. XCM a aplicat deja acest tratament si PSP-ului, însa acolo era vorba doar de fata consolei. Pretul carcasei fosforescente nu a fost înca stabilit.