Zilele acestea se asteapta ca Motorola sa lanseze RAZR 2, cea de-a doua varianta a celui mai popular telefon din istoria companiei. Iar aceasta nu o spun fanii companiei, ci chiar cifrele care indica un numar de peste 100 de milioane de telefoane ale seriei RAZR vandute de la aparitie. Aceasta face ca telefonul sa fie unul dintre cele mai comercializate echipamente electronice, dupa Nokia 1100 si Sony PlayStation 2.

Telefonul va fi prezentat zilele acestea de Motorola, el urmand a fi disponibil dupa doua saptamani in ofertele majoritatii furnizorilor de telefonie mobila din lume. Pretul sugerat de Motorola pentru RAZR 2 este de 799$, el putand fi gasit chiar si in jurul a 300$ daca se opteaza pentru un abonament pe doi ani.

RAZR 2 va fi cu 2mm mai subtire decat precedentul model, ecranul va fi acoperit de un geam din sticla minerala, foarte rezistent la zgarieturi, la fel ca si carcasa de altfel (dupa cum declara Motorola).

Va exista in trei variante: V8 pentru GSM, V9m pentru retelele CDMA si V9 pentru retelele cu capacitati de comunicatie 3G. Toate vor avea un ecran de 2.2" cu rezolutia 240x320 pixeli, camera foto de 2 MP, precum si un procesor nou tactat la 500 MHz, ajutat fiind de 512 sau 2048 MB de memorie interna.

(www.tgdaily.com)