Este evident ca IT-ul patrunde in toate ramurile posibile ale electronicii. Asa s-a ajuns ca sistemle audio de masina sa fie modelate cu tehnologii din domeniul IT. Momentan vorbim de Kenwood U929 proaspat lansat de una dintre companiile cu renume pe domeniul sonorizarilor audio. La prima vedere este un CD Player de masina obisnuit, cu capacitati de a reda si alte formate audio decat track-urile obisnuite ale CD-urilor Audio.

Pe langa formatele audio recunoscute MP3, AAC si WMA, U929 ascunde sub carcasa si 512 MB de memorie, dar si port USB. Pe acesta din urma se conecteaza memorii externe portabile pe care se pot tine melodii, sau pe care se pot salva track-urile de pe CD in format MP3. Si, ca orice Player care se respecta, vine dotat cu o telecomanda, consistenta in butoane de altfel.

Deci, produsul celor de la Kenwood ascunde asa: capacitati de a reda formate audio caracteristice calculatoarelor, 512 MB de memorie, port USB si are capacitatea de a comprima MP3-uri direct de pe CD-urile Audio. Din punct de vedere tehnic se poate spune ca avem de-a face cu un mini calculator si nu cu un sistem audio de masina.