De curand, ARBOmedia si-a imbogatit portofoliul de site-uri cu 15 site-uri ale ziarelor locale. Aceste site-uri, desi au trafice modeste in comparatie cu suratele lor centrale, reprezinta totusi o forta pentru campanii online tactice pentru advertiseri interesati de alti consumatori decat cei din Bucuresti. In prezent advertiserii deja familiarizati cu presa locala pot cumpara si spatii online pe site-uri precum www.zi-de-zi.ro, www.gazetadecluj.ro, www.gazetadebacau.ro, www.gazetadebistrita.ro, www.gazetademaramures.ro, www.gazetadeneamt.ro, www.gazetadeoradea.ro, www.bunaziuaardeal.ro, www.ziaruldesibiu.ro, www.ziaruldemures.ro, Gazeta de Sud (www.gds.ro), Gazeta de Olt (www.gdo.ro), Gazeta de Valcea (www.gdsvl.ro), www.curierulnational.ro si site-ul in limba maghiara www.hirek.ro.

In total aceste site-uri ating aproximativ 300.000 de utilizatori Internet din tara mai putin Bucuresti, care vad lunar aproximativ 4 milioane de pagini, iar dintre formatele disponibile pe aceste site-uri enumeram full banner (468x60), leaderboard (728x90) si formate intruzive (out-of-the-box, video ads, sticky ads).

ARBOmedia va adauga acestui prim pachet de site-uri si alte site-uri regionale sau ale presei regionale, pentru a acoperi integral judetele tarii din punct de vedere al audientei online.