Dupa serviciul de vanzare de publicitate pe Internet (demarat in 2001) si proiectul de vanzare de publicitate in presa locala (2003), ARBOmedia anunta lansarea unui nou proiect, dedicat acoperirii media locala prin statiile radio din tara.

Serviciul de administrare de spatii de publicitate pentru radiourile locale vine in completarea portofoliului actual al ARBOmedia (televiziune, presa centrala, presa locala, Internet), in concordanta cu statutul multimedia anuntat de companie la nivel international: ARBOmedia este singura regie independenta de vanzari multimedia din Europa, cu un portofoliu de 18 statii TV, 16 statii radio, peste 350 site-uri Internet, numeroase titluri de presa si alte tipuri de media aflate in dezvoltare.

Proiectul "radio local", preconizat sa fie lansat in toamna acestui an, va fi operational la inceputul anului 2006, completand paleta de vehicule media din portofoliul companiei.

In prezent ARBOmedia Romania are in administrare aproximativ 200 vehicule media: 4 canale TV, 33 publicatii locale, 15 reviste centrale si peste 140 de site-uri Internet.