Saptamana viitoare Microsoft isi relanseaza serviciul de e-mail, Live Hotmail. Noua versiune se afla in dezvoltare de mai bine de un an, iar acum a venit momentul relansarii sau al imbunatatirii serviciului vechi, dupa cum spun unii, eveniment care va avea loc luni. Principala modificare o reprezinta cresterea spatiului disponibil de la 1 la 2 GB, capacitate care se ridica la standardele actuale impuse in ultimii ani de Google.

Cei 2 GB sunt suficienti pentru majoritatea utilizatorilor, insa nu reprezinta capacitatea maxima de pe piata. Conturile de posta electronica Gmail, de la Google, sunt in continua crestere, in momentul de fata fiind de 2.8 GB.

De asemenea, Microsoft a lucrat la interfata grafica a Live Hotmail, la modulul de cautare al mesajelor si la interactivitatea cu serviciul de mesagerie instanta, Live Messenger.

Utilizatorii serviciului de e-mail de la Microsoft nu vor fi afectati de schimbari, totul facandu-se automat. Live Hotmail va exista si in varianta comerciala, cea Premium, cu spatiu de stocare de 4 GB, pentru care se plateste o taxa anuala de 20$. Taxa este mica, iar spatiul de stocare il depaseste astfel pe cel actual oferit de Gmail.

(www.tgdaily.com)