Cercetatorii americani au venit in ajutorul doamnelor amatoare de shopping cu o oglinda de ultima generatie capabila sa faca adevarate minuni.
Oglinda poate telefona prietenilor sau partenerului de viata, pentru a le cere parerea in legatura cu o haina pe care tocmai o probati. Revolutionara inventie vine din New York, un adevarat templu pentru amatoarele de cumparaturi. Specialistii au creat o oglinda capabila sa transmita informatii video la un numar de telefon sau la o adresa de email indicata de client. In aceste conditii, puteti fi sigura ca aveti alaturi un partener de shopping la distanta, care poate trimite in timp real un sms pentru a-si spune parerea. Asadar, prietenii si partenerii mult prea ocupati pentru a va insoti la cumparaturi, nu vor mai fi un impediment pentru doamnele care doresc sa gaseasca hainele si accesoriile care li se potrivesc. De acum inainte, este suficient sa va uitati in oglinda si prietena dumneavoastra cea mai buna, mama sau partenerul, vor primi o imagine pe telefon sau un mail si isi vor putea exprima clar parerea daca trebuie sau nu sa cumparati respectivul obiect.

' Shopping in epoca tehnologiilor
Printre minunile oglinzii interactive, ce a fost prezentata la o recenta expozitie, se afla si posibilitatea de a alege pantofi si alte accesorii care pot fi combinate cu articolul vestimentar probat. Tot ce trebuie sa faceti, este sa urmati instructiunile unui "touch-screen" de pe oglinda. In plus, puteti "proba virtual" un alt articol vestimentar fara a trebui sa il probati fizic. "Acum adolescentele folosesc in mod frecvent telefonul cu camera in timpul shoppingului. Noi doar punem la dispozitie cea mai sofisticata tehnologie pentru a imbunatati sistemul deja existent", a explicat Christopher Enrigh, reprezentantul societatii care a realizat miraculosul obiect. Ideea de a dota oglinzile cu functii avansate a cucerit mai nou si Europa. In Italia a fost prezentata oglinda "Narcyso", oglinda care suprapune imaginea articolului vestimentar peste cea a clientului, permitand astfel o proba "virtuala".