MOBILE247: Cum sa faci Facebook Messenger sa functioneze mai bine!
Facebook Messenger este una dintre cele mai folosite aplicatii din lume prin intermediul careia poti sa trimiti mesaje instant. Cei de la Mashable au realizat o lista cu 5 sfaturi pentru ca Facebook Messenger sa functioneze mai bine.

1. Pune pe mute notificarile, macar pentru o perioada.

Uneori mesajele imediate pe care le primim ne pot deranja, astfel putem sa le punem pe mute pentru o anumita perioada de timp. Putem sa alegem 15 minute, o ora, 8 ore sau 24 de ore. Acest lucru se poate face usor, accesand doar meniul de Settings. Pentru a schimba notificarile de pe iPhone, trebuie sa intrati in meniul de Settings si sa gasiti Messenger in lista de aplicatii. Apasati pe el si mergeti la optiunea de notificari. Puteti sa puneti pe mute o singura conversatie, toate conversatiile sau doar notificarile unui grup din care faceti parte.

2. Stergeti un singur mesaj

In loc sa stergeti toata conversatia, stergeti doar un mesaj. Apasati pe mesajul respectiv si o sa va apara otiunea de delete.

3. Verificati daca mesajul vostru a fost citit

Cu noul update de la Facebook, putem sa aflam cand mesajul nostru de pe Facebook Messenger a fost citit.
-un cerc albastru gol - inseamna ca mesajul se trimite
-un cerc albastru cu semnul check in mijloc - inseamna ca mesajul a fost trimis
- un cerc plin albastru cu check in mijloc inseamna ca mesajul a ajuns
- o icoana cu poza in miniatura a destinatarului - inseamna ca mesajul a fost citit

4. Ascunde sau arata locatia

Facebook Messenger are un serviciu foarte bun de localizare, iar daca ai optiunea activata, cel cu care vorbesti poate sa vada in ce zona te afli. Poti sa setezi sa nu ti se mai vada locatia daca nu vrei ca cei cu care vorbesti sa afle unde esti. Acest lucru este posibil accesand meniul de Settings al telefonului, apoi Privacy, apoi Location Services, mergi la Messenger si schimba din on in off si nimeni nu iti va mai afla locatia.

5. Denumeste si da pin unei conversatii de grup pentru un acces mai rapid

Cu Facebook Messenger ai posibilitatea sa salveze grupurile favorite de pe Facebook si sa ai un acces mai rapid la ele, adaugandu-le in tab-ul de Groups. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe tab, apesi pe pin si selectezi grupul pe care vrei sa il salvezi. Poti chiar sa il si redenumesti, intra in chat, apasa pe i, apoi tasteaza pe numele grupului si redenumeste-l.

Sursa: mobile247.ro