iLikeIT. 4 jocuri spectaculoase pentru weekend

- Disc Drivin 2 este un joc de curse - doar ca fara masini. Autoturismele sunt inlocuite de discuri, care sunt puse in miscare atunci cand le atingeti cu degetul - pe ecran. Trebuie sa parcurgeti circuitul cat mai repede si cu cat mai putine atingeri de disc. Va puteti intrece si cu alti internauti. Si, evident, cel mai rapid castiga. O runda dureaza cateva minute, iar jocul este gratuit pentru Android si iOS.

- Sonic Forces este cea mai noua interpretare a simpaticului arici Sonic. Si de aceasta data este vorba despre competitie intre jucatori din intreaga lume. Bataliile se duc asadar numai in mediul online. Trebuie sa ajungeti primul la finish, iar pe traseu sa evitati obstacolele - ca sa nu va incetineasca. In timpul cursei puteti aduna punctele care va pot pune in avantaj. O runda dureaza doar cateva minute, dar veti avea parte de actiune. Jocul este gratuit pentru toate dispozitivele mobile.

- Radiant Defense este un joc de aparare cu turnuri, super-arme si cu o grafica interesanta, care arata si mai bine pe dispozitivele cu ecran mai mare. Trebuie sa va aparati teritoriile de inamici cu aceste turnuri pe care le puteti imbunatati treptat cu arme mai puternice de-ndata ce incepeti sa strangeti bani in urma victoriilor. Aveti nevoie de intariri pentru ca pe traseu vor aparea sute de dusmani. Jocul este gratuit pentru Android si iOS.

- AZ rockets este un joc de indemanare destul de greu, dar captivant. Trebuie sa distrugeti literele de pe ecran cu triunghiurile care urmaresc doar linia alba. In clipa in care atingeti ecranul, mica racheta este lansata catre ele. Ratarea nu este penalizata, dar fiecare runda trebuie terminata intr-un anumit interval de timp. Aveti nevoie de rabdare, dar si de viteza de reactie. Jocul este gratuit pentru Android si iOS.