Ajutor pentru comenzile rapide de la tastatura
? - Arata acest dialog de ajutor
j - Deruleaza la urmatoarea postare din Noutati
k - Deruleaza la postarea anterioara din Noutati
p - Creeaza o postare noua
l - Imi place / Nu-mi mai place postarea selectata
c - Adauga un comentariu la postarea selectata
s - Distribuie postarea selectata
o - Deschide atasarea postarii selectate
enter - Vezi mai mult din postarea selectata
q - Cauta in contactele Messenger
/ - Cauta

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicatii din toata lumea, fiind utilizata de peste 700 de milioane de persoane in fiecare luna. In anul 2014, compania Facebook a lansat Facebook Messenger si de atunci aplicatia a trecut prin anumite imbunatatiri. Stiati ca puteti efectua apeluri video sau sa trimiteti bani prin intermediul aplicatiei?

1. Puteti face efectua apeluri video gratis, atata timp cat aveti conexiune la internet
Messenger nu este folosit doar pentru a trimite mesaje, aplicatia permitand efectuarea apelurilor de voce si video, ceea ce inseamna ca nu mai aveti nevoie de un plan tarifar ca sa vorbiti cu cineva din alt colt al lumii. Daca vrei sa suni pe cineva prin intermediul aplicatiei instalate pe telefonul mobil, intra in conversatia cu persoana respectiva, si sus, in partea dreapta este ilustrata o camera video.

2. Puteti trimite bani
Acum, Facebook iti permite sa transferi bani din contul tau bancar prin intermediul aplicatiei Messenger. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe iconita cu trei puncte aranjate orizontal. Aceasta se afla in partea de jos a ecranului. Apoi apasa Plati”, introduce suma pe care vrei sa o trimiti, adauga datele de pe cardul Visa sau MasterCard. Fiecare tranzactie se efectueaza in mod gratuit.

3. Distribuie locul in care te afli
Cand esti intr-o conversatie, apasa pe butonul cu cele trei puncte din coltul din dreapta jos si apoi selecteaza Locatie”.

4. Foloseste alte aplicatii utilizand Facebook Messenger pentru a trimite GIF-uri
Aplicatii precum Giphy se integreaza direct in conversatii, iar acest lucru inseamna ca poti trimite instant un GIF. Pentru a vedea o lista cu toate aplicatiile la care ai acces, apasa pe butonul cu trei puncte din dreapta jos, intr-o conversatie cu un prieten.

5. Foloseste Messenger-ul si pe desktop
Pentru a face asta, trebuie doar sa intri pe messenger.com si sa te loghezi de pe calculator

6. Opreste notificarile unei conversatii
Daca nu vrei sa mai fii deranjat de notificarile primite, poti alege sa opresti acest lucru, fara a iesi din conversatie. Trebuie doar sa apesi pe butonul din dreapta sus, unde sunt prezentate optiunile disponibile, sa selectezi Notificari si de acolo sa alegi pentru cat timp vrei sa nu mai primesti notificari: 15 minute, 1 ora, 8 ore sau 24 de ore.