playtech.ro informeaza: Google a publicat pe prima pagina o serie de doodle-uri sub numele December global festivities. Altfel spus, motorul de cautare celebreaza prima zi din sarbatorile de iarna.
December global festivities, care in traducere si adaptare inseamna festivitatile globale din decembrie, au inceput pe 18 decembrie. Google a dedicat un doodle cu o familie de pinguini care se pregatesc pentru Craciun. Doua pinguini, o pereche de frati alunecosi, sunt incantati sa-si petreaca timpul cu rudele lor din tari ceva mai calde. Acest Google doodle aduce in atentia celor care ajung pe prima pagina cei doi pinguini, un tucan si un papagal. Altfel spus, si pinguinii sunt niste pasari, chiar daca nu pot zbura. Prima transa din seria December global festivities, publicata pe 18 decembrie, iti arata cum se pregatesc pinguinii pentru calatorie. Firesc, fac asta intr-un igloo. Viitoarele serii din Google December global festivities vor veni pe 25 decembrie, ziua de Craciun, 31 decembrie, Revelionul, si, in sfarsit, 1 ianuarie, prima zi din anul nou. Pinguinii, daca iti pasa de povestea lor, vor calatori in tari mai prietenoase unde sa petreaca aceste momente.

Cum poti sa vezi doodle-ul Google cu December global festivities

Google sustine pe blogul sau ca in urmatoarele doua saptamani vei vedea ce a pregatit aceasta familie. Deocamdata, e suficient sa te duci pe prima pagina a motorului de cautare, atat in romana, cat si global, si sa treci prin cele trei cadre. In prima imagine din December global festivities ii vezi pe cei doi pinguini cum vorbesc la telefon cu un tucan. Telefonul e cu fir, ca sa-ti transmita un sentiment de nostalgie. Chiar daca Google produce si vinde smartphone-uri, aici e doar un telefon fix clasic. Cea de-a doua imagine ti-i arata pe aceiasi pinguini in timp ce impacheteaza pentru calatorie. Aici vezi calendarul cu data 18 decembrie, totodata prima zi din December global festivities. Pasarea exotica este intr-un tablou pe perete in acest cadru, iar unul dintre pinguini se uita la o vedere. Langa, in acelasi spirit al nostalgiei introdus de December global festivities, are o harta clasica. Ultima imagine e un teasing pentru ce va veni: cei doi pinguini tinuti in brate, intr-un portret de familie, iar langa sunt cadouri cu datele: 18, 25, 31 decembrie si 1 ianuarie. Astfel, ai ce astepta de la aceasta serie Google pentru December global festivities.