O postare a lui Tudor Chirila, pe facebook, prin care artistul indeamna la proteste in STRADA, dupa OUG privind gratierea, a starnit reactii vehemente
Iata postarea, asa cum a fost reluata de site-ul stiripesurse.ro:
Ministerul Justitiei a lansat, in dezbatere publica proiectul de OUG privind gratierea, ceea ce da nastere la reactii puternice in randul societatii civile. Artistul Tudor Chirila, recunoscut pentru faptul ca se alatura protestelor atunci cand crede in motivele acestuia, indeamna oamenii sa iasa in strada impotriva OUG-ului privind gratierea.
- Guvernul Grindragnea da ordonante cu dedicatie pentru Dragnea, de exemplu. Dar nu numai pentru el. Atata vreme cat nu toti romanii gandesc in tricouri, sticle de ulei si alte pomeni electorale probabil ca se va iesi in strada, scrie Tudor Chirila.
Cititi mai jos cateva dintre reactiile de pe facebook:
Claudiu Ungur : Cine este Tudor Chirila, ca nu-l cunosc!, Dar unde se afla , la beciu domnesc??
Andrea Bucur : Ce sa zic , iti sta mai bine cantand.
Elena Radut: Sa-i fie rusine!
Nino Valceanu: Lautaru asta a tras pe nareta.
Marius Eftimie: BAI DROGATULE IAR AI TRAS PE NAS??
Moise Valentin : Cere si lista PROCURORILOR CARE AU FACUT POLITIE POLITICA lautare.
Florian Buzan: ORDONANTA TE SCAPA DE INCHISOARE DROGATULE!!!!!!!
Tiberiu Argintaru: Chirila ar fi bine sa se ocupe la ce se pricepe.Sa faca grimase !
Ioan Jurma : Nu inteleg de ce il tot afisati pe uratul asta. Antitalent dar are tupeul sa mai dea lectii altora. Acum mai indeamna si la revolta. Ascunde-te vere si nu mai iesi la interval.
Melniciuc Marieta : Pacat de talentul tau!
Popa Anisoara : Handicapat!!!!
Florian Popa: Lui Tudor Chirila i se potriveste zicerea unui publicist despre Lia Bugnar: gamfosi d-astia cu gura mare si vanturi in cap.