Un articol interesant publicat pe Facebook, de un tanar fotograf, Catalin Cojo, din Calarasi:
MEDIUL ONLINE ACAPAREAZA TELEVIZIUNILE?
E jenant sa vad ca televiziunea a inceput sa se lege de vloggeri. Asta este unul dintre zecile de motive pentru care am renuntat sa mai deschid TV-ul. Se filmeaza zilnic, facand nimicuri.
Vloggerul este persoana care isi prezinta viata si activitatile sale de zi cu zi, un fel de show de divertisment, entertainment pentru TINERI, pe care voi, probabil n-o intelegeti...
De prin 2011 - 2012 urmaresc persoane care fac acest lucru. Niciodata n-am vazut ceva iesit din comun la vloggeri, in schimb la televizuni da.
Din punctul meu de vedere, nu mi se par normal comportamentul si felul in care DIGI a abordat acest lucru, viata si content-ul vloggerilor din mediul online. YOUTUBE-UL este viitorul, dupa parerea mea.
Televiziunea este speriata ca lumea a inceput sa migreze pe internet, pe mediul online, iar ei trebuie sa vina cu ceva nou.
Comunitatea Youtube nu trebuie prezentata negativ.
Oamenii se uita la vloggeri pentru ca le place ceea ce vad.
Televizorul din camera este plin de praf. De ce? Petru ca imi este lene sa-l sterg. Nu asta este principalul motiv. Nu mi se pare nimic interesant la el. In afara de canalele cu documentare si cele cu desene animate, nimic nu mai e de bun. Ce poti vedea la televiziunile de la noi decat politica, pitiponceala, prostie maxima, lume inculta care vine la o emisiune sa-si prezinte frustrarile vietii si ale relatiilor esuate.
ONLINE-ul este la putere.
Catalin Cojo este un tanar care, in ciuda varstei de 19 ani, este matur si are ca pasiuni fotografia si scrisul, spre deosebire de alti tineri de varsta lui, care-si pierd vremea prin cluburi.