Misterul sinuciderii tinerei Carmen Sara din Calarasi
realitateadincalarasi.ro informeaza: Carmen Sara, o tanara de 20 de ani, s-a aruncat in gol de la etajul 4
Catalin Cojocaru, fotoreporter la Realitatea din calarasi, a postat pe Facebook un articol aparut in Realitatea din Calarasi, despre cazul tragic al fetei care a murit prin cadere de la etajul 4 al unui bloc.
In dimineata zilei de 30 septembrie 2016, o tanara de 20 de ani din Calarasi a hotarat sa-si puna capat zilelor. Carmen Sara se indrepta spre serviciu, dar la ora 8 si 20 de minute a luat o hotarare halucinanta. A urcat pe scari pana la etajul 9 a unui bloc din zona 10 nivele, si-a lasat poseta acolo, apoi a coborat la etajul 4 de unde s-a aruncat in gol. Eforturile medicilor de la Ambulanta Calarasi au fost zadarnice, timp de 20 de minute s-au efectuat manevre de resuscitare ale tinerei. Aceasta decedand in drum spre spital. Nu sunt inca cunoscute motivele care au determinat-o sa ia o asemenea decizie, insa din declaratiile colegelor de munca reiese ca era o persoana retrasa si in cele doua saptamani de cand lucra, nu a comunicat nici cu angajatorul.
Acestea sunt doar cateva dintre mesajele postate pe profilul tinerei.
- Dumnezeu sa te odihneasca.
- Condoleante familiei indurerate.
- Dumnezeu sa te odihneasca suflet trist.
- Condoleante familiei.
- Sunt socata, de-a dreptul socata, chiar daca cred eu in Dumnezeu uneori cred ca viata este foarte dura si cel slabi pleaca cel mai repede.
- Imi pare atat de rau. Atat de tanara. Dumnezeu sa te odihneasca Mari ,vei fi mereu in sufletele noastre!
- Nu sunt o persoana credincioasa , dar Dumnezeu sa te odihneasca.
- Nu imi vine sa cred ca ai recurs la acest gest, de ce puiule ?!
Am contactat telefonic cateva persoane care o cunosteau pe aceasta tanara:
- Am fost colege de munca, ea era o fire foarte inchisa, nu prea vorbea cu noi sa ne spuna daca are un iubit. Am inteles de la familie ca acesta ar fi incercat sa se apropie din nou de ea, nu stiu ce sa zic mai exact, nu vreau sa dau informatii gresite cu privire la viata ei. Poveste este foarte ciudata, ea era foarte ciudata, lucra la ADMIRAL de vreo 2 saptamani si era foarte inchisa. Noi suntem un colectiv mai deschis, radem, glumim, ne intalnim, pe langa faptul ca lucram impreuna incercam sa fim si prietene, intr-adevar, incerca sa se apropie de noi, sa rada, sa glumeasca dar nu. Nici mama fetei nu stia foarte multe despre ceea ce s-a intamplat, nu avea o relatie foarte apropiata, era crescuta de bunica. Mama fetei ne-a intrebat pe noi daca stim ce s-a intamplat. E foarte trist, avea 20 de ani, deja e o tragedie, a declarat pentru Realitatea din Calarasi, o colega de munca a tinerei.

Tanara avea adaugate, in descrierea personala cateva citate, va lasam sa le citițti:

Viata nu ar fi chiar atat de complicata, daca noi insine nu am face totul pentru a o complica. Ne multumim sa acceptam rezultatele sau efectele si ne interesam prea putin de cauze. Toate esecurile noastre provin de aici.
RALPH WALDO TRINE

Viata e duelul lui Dumnezeu cu diavolul, iar campul de batalie sunt eu - F.M. DOSTOIEVSKI

(in curs de actualizare)