Ne vedem la Webstock 2016! De ce ar trebui sa participi
Ne vedem la Webstock 2016? Unde? La JW Marriott, Bucuresti. Cand? Pe data de 30 Septembrie a.c. A noua editie a cunoscutei conferinte dedicate Social Media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone. Este un eveniment dedicat celor care doresc sa afle ultimele noutati din mediul digital: succesul in social media, oportunitatile actuale din industrie, despre noile tehnologii si modul in care ne influenteaza in viata de zi cu zi. Vestea buna este ca puteti lua parte la eveniment, din partea unei companii sau ca blogger.

Pentru companii:
Nu ma voi adresa acum celor care cunosc foarte bine evenimentul si mediul online in general. Aceia nici nu mai trebuie convinsi, ei doar trebuie sa afle cand, unde si cum se pot inscrie. Si ca pot propune si proiecte pentru gala, mai jos informatiile acestea. O sa ma adresez celor care nu cunosc multe despre online: multa lume se intreaba cum este fenomenul de blogging, online, cum sa faci anumite lucruri, de unde sa incepi daca vrei sa faci o campanaie si tot asa. Primul pas este acela de a te informa, de a invata, de a te pregati. Din diferite discutii mi-am dat seama cat de putine lucruri se cunosc despre online. Si cata nevoie este de informare, de consultanti buni, de oameni pregatiti in companie. Vad deseori companii care fac mari greseli, majoritatea pentru ca le este dificil sa tina pasul cu noile tehnologii, aplicatii. Totul se schimba atat de rapid in online si in social media, nu mai este momentul la care sa inveti ceva si sa ai siguranta ca stapanesti respectivul domeniu. Si sa aplici meticulos aceeasi reteta o perioada indelungata. Aceasta este sigur o reteta pentru obiective neindeplinite, sau indeplinite partial. Ce azi functioneaza maine a evoluat intr-un mod neasteptat si nefiind informat, nu ai cum sa gestionezi bugetele de promovare cu succes. Participand la eveniment va veti da seama cat se amplu este fenomenul online, ce potential are si de unde puteti incepe, pentru a a integra frumos si eficient onlineul in companie.
Pentru bloggeri:
Ei bine, este acel eveniment la care va informati, socializati cu alti bloggeri, faceti networking, poate fi chiar inceputul unor noi si frumoase colaborari.
Webstock 2016
Webstock este un eveniment de o zi, care include Conferintele Webstock si Premiile Webstock. Vor fi premiate cele mai creative, inedite si creative proiecte si campanii din online realizate in Romania in ultimul an. Conferintele Webstock: intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.
Premiile Webstock, propuneti proiect
Daca aveti conostinte despre un super mega proiect care se inscrie in categoriile de mai jos, pana la data de 1 Septembrie a.c. il puteti propune, prin completarea formularului online aici. Proiectul trebuie sa fie realizat in perioada 2015-2016 (august), care sa se adreseze publicului roman, este dezvoltat de echipe locale si exceleaza in design, functionalitate si continut.
Categorii nominalizari Webstock Awards 2016:
- Publishing
- Best Brand on Instagram
- Utility
- Mobile Applications
- Corporate Blogs
- Blogging Campaigns
- Innovation
- Special Projects
- Best Use of Photography
- Bloggers' Projects
- Best use of Video
Un proiect poate fi inclus intr-o singura categorie, mai multe informatii despre fiecare categorie aici. Iar daca lucrati in social media, sau aveti atributii in acest domeniu, sunteti invitati sa participati la un studiu, la care veti avea acces daca veti lasa la sfarsit adresa de mail. Aici puteti accesa linkul pentru a participa la studiu. Doriti sa participati si voi la Webstock? Solicitati aici o invitatie cat mai repede. Ne vedem la Webstock 2016!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2rx_--Dpc4dlLboAkkdibJZfuZU5fMCcZMim8YLcfDeL6Gw/viewform

Sursa: extravita.ro