johannasburg.ro informeaza: Webstock 2016 - ultimele inscrieri! Votati personalitatea online a anului!
30 septembrie bate la usa! Mai sunt cateva zile pana la cea de-a 9-a editie a Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania. Anul acesta voi participa pentru prima data si abia astept sa fiu acolo, la cel mai tare eveniment cu, despre si din online-ul romanesc! Se anunta o editie foarte frumoasa, cu speakeri unul si unul, de la care vom afla o multime de lucruri interesante despre tendintele in social media, comunicare online, blogging, marketing online si cate si mai cate!
Mai aveti cateva zile in care va puteti inscrie pe site - www.2016.webstock.ro - iar daca nu puteti fi acolo, dar v-ati dori sa ascultati prezentarile, puteti urmari transmisia live, pe 30 septembrie, tot aici, pe site-ul oficial.
Pana pe 21 septembrie puteti vota Personalitatea Online a Anului aici: http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/.
Alegerea, va zic eu, e destul de dificila pentru ca toti sunt oameni foarte cunoscuti si foarte activi in mediul online, pe blogurile lor si retelele de socializare! Iata numai cateva nume, pe restul ii puteti descoperi accesand linkul de votare: Adrian Hadean, Mirela Retegan, Ioana Macoveiciuc aka Printesa Urbana. Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Daca vreti sa fiti acolo, puteti solicita gratuit o invitatie. Detalii aici: http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top
Evensys, organizatorul evenimentului, a anuntat speakerii de la Webstock 2016. Ii vom asculta pe:
- Vlad Petreanu - jurnalist & blogger, Petreanu.ro
- Lucian Mindruta - jurnalist
- Adrian Hadean - chef & blogger, Hadean.live
- Cristina Bazavan - jurnalist & blogger, Bazavan.ro
- Vali Petcu - blogger, Zoso.ro
- George Buhnici - realizator TV & co-fondator Cavaleria.ro
- Andreea Retea - blogger, Andressa.ro
- Radu Dumitru -blogger, NWRadu.ro
- Luiza Daneliuc -expert contabil, Smart Tax Advisors
- Florin Boldescu -Home Banking Clients Manager - Customer Value Proposition area, Raiffeisen Bank Romania
- Matei Dima - Video Blogger & Managing Director, Global Entertainment
- Cristian Manafu - blogger, Manafu.ro
Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald's, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria. Ne vedem pe 30 sepatembrie la Webstock 2016!

Sursa: johannasburg.ro