Pentru ca Facebook nu iti permite sa tii o evidenra stricta legata de cei care te-au sters de pe Facebook, exista o aplicatie dedicata care face acest lucru.
De-a lungul anilor, desi Facebook a beneficiat de numeroase actualizari de functionalitate, exista in continuare cateva informatii pe care nu vi le pune la dispozitie. De exemplu, e foarte probabil ca niciodata sa nu aflati cine v-a vizitat pagina de profil inultima saptamana sau ultimul an. De asemenea, nu exista un mod simplu pentru a afla daca cineva v-a sters de la prieteni. Singura metoda era sa vizitati pagina de Facebook a tuturor contactelor voastre si sa aflati cu surprindere ca butonul marcat Friends s-a schimbat in Add Friend.
Din fericire, daca ati dezvoltat o curiozitate pentru acest aspect al vietii voastre sociale virtuale, exista o aplicatie cu un nume foarte sugestiv menita sa va raspunda la toate intrebarile. ,,Who Deleted Me for Facebook” sau ,,Cine m-a sters pentru Facebook” va ajuta sa tineti o evidenta stricta vizavi de persoanele care sunt prietene cu voi pe Facebook dar, mai ales, care au fost odata, dar au decis sa va elimine din lista de contacte.