Status App a luat nastere din dorinta de a da oamenilor o stare de bine; am inceput prin a ne intreba care este cel mai simplu mod de a transmite o stare de bine. In mod logic ne-a venit ideea like-ului. Ne-am dat seama ca like-ul este cea mai la indemana forma de apreciere prin care poti sa ii faci unui om ziua mai frumoasa - efort minim - impact maxim.
Este vorba despre o aplicatie de socializare deschisa prin care iti poti face prieteni noi. In momentul de fata facebook este pentru prieteni, instagram este pentru filtre, tinder este pentru dating, dar nu exista nici o aplicatie in care sa iti faci noi prieteni intr-un mod casual si relaxat.
Scopul aplicatiei era sa poti sa transmiti stari de bine cu minim de efort prin
intermediul likeurilor. Apoi oamenii au vrut sa se cunoasca, sa interactioneze si
astfel le-am dat ocazia sa comunice si sa se cunoasca prin intermediul chat-ului.
Acum STATUS este o noua experienta de socializare. Este locul in care poti sa intalnesti oameni interesanti din jurul tau si poti sa interactionezi cu ei. Ne plasam ca o aplicatie de socializare, cu un pic de storytelling si trendsetting (noi suntem aproape de evenimente si de oamenii care au povesti interesante, fie ca vorbim despre hobby-uri, pasiuni sau munca- orice e legat de arta si activitati frumoase).
Practic, ne dorim sa apropiem oamenii prin intermediul lucrurilor interesante care ii definesc.
Dorim sa mergem mai departe, creand povesti intre oameni- bazate pe evenimente, ce se intampla interesant in oras sau hobby-uri, pasiuni, prin intermediul carora ei pot lega prietenii.
Puteti face cunostinta cu aplicatia aici:
App Store: https://itunes.apple.com/us/app/get-status/id841855995?mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.getstatusapp.status
Facebook: https://www.facebook.com/getSTATUSapp?fref=ts
Instagram: https://instagram.com/statusapp/
Va pregatim un concurs interesant, prin care va punem la incercare creativitatea, iar premiul va fi cu siguranta de invidiat- o sedinta foto semnata Marta Popescu Photography! Tot ce putem spune acum este ca vom avea aproape o prietena fotografa tanara si talentata- Marta Popescu, regulile si detaliile de desfasurare ale concursului dezvaluindu-le pe 1 octombrie, asa ca stati aproape.