voceatransilvaniei.roSEMNELE care iti arata ca telefonul tau este interceptat.
De multe ori, utilizatorii de telefonie mobila sustin ca le sunt ascultate conversatiile la telefon de catre altcineva. In cazul in care si voi v-ati pus vreodata aceeasi intrebare, va prezentam mai jos cateva semne care ar putea demonstra faptul ca telefoanele mobile pe care le utilizati frecvent s-ar putea sa fie in categoria celor interceptate.
Iata cateva semne care va pot arata daca aveti sau nu motive sa credeti ca mobilul va este interceptat.

SUPRAINCALZIREA

Incalzirea acumulatorului, in regimul de asteptare, poate insemna ca o aplicatie-spion functioneaza in aparatul vostru, scrie 9am.

DESCARCAREA RAPIDA

Daca telefonul trebuie reincarcat mai des - acesta poate fi un semn ca aplicatiile-spion folosesc intensiv energia acumulatorului, informeaza 9am.

DECONECTAREA

Un alt semn al posibilei interceptari este deconectarea prea lenta a telefonului mobil, mai scrie 9am.

OPERATOR NEOBISNUIT

Potrivit 9am, daca in timpul cautarii unei retele, telefonul gaseste operatori neobisnuiti sub forma unui sir de cifre, ceva nu este sigur in regula.

ZGOMOTE CIUDATE

Daca in timpul convorbirii puteti identifica zgomote straine ca fosnete, ecouri, pocnituri ar fi un alt semn clar al posibilelor interceptari.

ILUMINATUL NEJUSTIFICAT

Daca ecranul telefonului ilumineaza fara vreun motiv anume, exista posibilitatea ca acesta sa fie interceptat, mai scrie 9am.