Update Checker - Actualizari ale programelor tale.
Soft4boost Update Checker este un program care verifica automat la fiecare pornire a calculatorului daca sunt versiuni mai noi ale programelor tale.
Chiar daca multe aplicatii isi verifica singure daca au versiuni mai noi, banuiesc ca nu deschideti zilnic fiecare program in parte (sau dupa caz, se mergti prin fila about si sa cautati manual) sa vedeti daca sunt actualizari.
Imediat ce pornesti calculatorul, Update Checker iti afisaza o notificare cu new updates are available daca sunt actualizari disponibile.
Daca sunt actualizari, de obicei iti deschide automat aplicatia sa vezi programele in cauza, daca nu, poti deschide si manual dand click pe iconul cu un benoclu din zona de notificari.
Partea mai putin buna este aceea ca update-ul se face manual, si pe deasupra si in browser. Se alege o aplicatie din lista de update-uri disponibile si se da dublu click pe ea. Apoi vei fi condus pe pagina aplicatiei in cauza si iti poti descarca update-ul.
Nu este necesar sa dezinstalati versiunea precedenta a aplicatiei inainte s-o instalati pe cea noua, majoritatea aplicatiilor fac asta automat. Alte lucruri care merita stiute despre Soft4Boost Update Checker sunt acelea ca dispune de mai multe skinuri si ca nu este un mare mancator de resurse, ocupand mai putin de 5 mb de memorie RAM .
Sursa : programepc.ro