ATENTAT GRAV LA PARIS. Directorul revistei satirice cu profil anti-religios CHARLIE HEBDO, caricaturisti si politisti UCISI DE ATACATORI INARMATI CU MITRALIERE care au strigat Allah Akbar[VIDEO]

- Extremismul naste extremism! Cine seamana vant, culege furtuna! Oare trebuie sa fi un ateu tampit ca sa nu intelegi ca blasfemiind ce au musulmanii mai sfant risti sa incasezi niste gloante. De fapt au insultat grav toate religiile.
Dumnezeu sa-i odihneasca! Eu nu-i judec, doar constat.
pe 09 Jan 2015 la 05:26 #2. Seraphim

- Acelasi gen de umor ca la Sasa Baron Cohen, filmul Interviul”, Plutser-Sarno cu Voina si Pussy Riot, Femen. Sa vedeti si cartoon-urile anti-arabe produse in Israel. Oare ce au in comun?
pe 09 Jan 2015 la 11:46 #3. ion

-Ce se va intampla: ii vor urmari cam 10-11 ani fara sa-i gaseasca, timp in care se va adopta patriot act, internetul si telefoanele vor fi interceptate fara restrictii, probabil fiecare va purta un emitator GPS sa stie autoritatile unde se afla, eligia va fi declarata un fel de ciuma si exterminati toti acesti teroristi religiosi etc si cand vine un debil cu pusca in miezul zilei si impusca in dreapta si in stanga, nu-l prinde nimeni sau cand se prabuseste un avion intr-un lac sau in padure, il gasesc pescarii sau taranii de pe-acolo…Deci despre ce vorbim?
pe 09 Jan 2015 la 13:11 #4. e.vi.

- Este uimitor cat de mare putere are acel crede si nu cerceta” asupra clientilor orbi ai retelelor sociale. Credulii acestia sar la fel si sunt la fel de fanatici si de fundamentalisti ca cei pe care-i incromineaza. CREDE SI NU CERCETA (tot ce primesti pe retele) este moto-ul cel mai adevarat ce trebuie pus pe frontispiciul acestor retele. Cum poti sa te faci partas blasfemiei instigatoare la omucidere ?
Oare atat de orbiti putem fi ? Cum putem afirma cu toata fiinta (fara sa cercetam) ca si noi suntem Charlie, fara sa stim tot adevarul de acolo si mai ales cel din spatele lui ? (abia ce am avut scandalul cu ziaristi ofiteri acoperiti) Acei oameni au zgandarat fiara inadins, au provocata-o intentionat, voit si cat mai agresiv cu putinta, tocmai pentru a obtine ce au obtinut. Orice a fost posibil. Atacatorii puteau apartine oricarui serviciu secret. Toate duc catre asa ceva mao mult decat catre ce se spune.
Orice actiune are un scop si pentru a reusi deplin este nevoie de victime, pentru a determina rectii de sustinere cat mai puternice si mai pe negandite. Victimile nu s-au gandit ca sacrificatii vor fi chiar ei. Nu spun ca acesta ar fi adevarul, dar nici ca nu ar putea fi acesta. Pana una alta, CREDE SI NU CERCETA, da cele mai asteptate si mai multe roade, bune pentru scopul propus.
pe 09 Jan 2015 la 13:50 #5. e.vi.

- Masele nu pot fi o primejdie pentru popor si stat, ci clanurile de orice culoare si serviciile care vor sa contoleze tot, fara a putea fi contoloati de cei care-i platesc. Servicii care se lupta intre ele, clanuri le, coruptii de peste tot… nu popoulatia care-si vede de ale sale. Atentatele, crimele, accidentele lucrate DE SERVICII, duc peste tot si nicaieri, au zeci de interpretari. Niciodata adevarul. Nu masele tebuiesc supravegheate ci tocmai cei ce pretind aceasta maselor.
pe 09 Jan 2015 la 15:57 #6. GHEORGHE

- Credeam ca,in judecatile mele ,gresesc cand pur si simplu evitam sa vad pancardele cu je suis.Sunt, pentru prima data de acord cu CTP, in cele ce a scris.De obicei ii evitam lpgoreea aparuta cu diferitele ocazii,chiar si comentariile pertinente in tenis. Da,Alexandru Racu.Vad ca prea multe”coincidente”duc la aceeasi concluzie:disparitia adevaratei libertati,cu final apocaliptic, de extictie a oricarui drept la viata privata.DOAMNE AJUTA!