Logoul GOOGLE de marti, 23 decembrie 2014, afiseaza un peisaj de iarna, in care o sanie plina cu copii este trasa de un ren. Animatia este foarte reusita : din cer cad fulgi de zapada, copiii echipati de iarna, cu caciulite cu mot pe cap, fac semne cu mana, fericiti, iar renul tantos trage sania miscandu-si picioarele in ritm alert.

Mesaje de Craciun

- Bogatie cata vreti, / Sanatate pentru toti, / Iar la anul care vine / Sa va fie si mai bine. / Sa va fie casa, casa / Cu bucate noi pe masa / Mos Craciun cu sacul plin, / Drumu-n viata cat mai lin.

- Sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata. CRACIUN FERICIT!

- Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

- Pe la colturi unii spun, / Ca exista Mos Craciun. / Ca i-ati scris si c-o sa vina, / Sa va aduca in pumni lumina! / Langa brad si langa foc, / Sa va aduca mult noroc!

- Reteta de Craciun: se ia binecuvantare, se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele, se mai pune bunatate si iertare de pacate si iubire cat cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveti un Craciun frumos.

- Se zvoneste ca pe seara, cineva o sa apara, pe furis pe la balcon, pe fereastra sau pe horn, vine, vine Mos Craciun sa-ti vesteasca un an bun!

- Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de Sarbatori, acum si-n anii urmatori!