sanatate.bzi.ro: INCREDIBIL! Iata ultima moda care face ravagii printre femei. De ce fug barbatii cand le vad imbracate astfel
Se estimeaza ca, la nivel mondial, o femeie din 14 este agresata sexual, conform rezultatelor unui studiu.
Astfel, ei au creat o pereche de pantaloni speciali care sa-i tina la distanta pe agresori. Pantalonii numiti security pants, au in dreptul pelvisului femeii un dispozitiv care seamana cu organul genital masculin.
"Sa fii femeie e mai dificil. Din cauza porogramului pe care il am la serviciu, deseori ajung tarziu acasa si in repetate randuri am fost agresata verbal de barbati. Pericolul este peste tot", a precizat tanara care este imaginea reclamei pantalonilor. "Cu ei ma simt in siguranta", a conchis adolescenta.
Datorita materialului pantalonilor si a transparentei acestora, dispozitivul atrage usor atentia celor de pe strada si astfel, de cele mai multe ori, starneste amuzamentul celorlalti sau chiar sunt tentati sa se fereasca de femeile care ii poarta.
Prin urmare, cei care au creat pantalonii ar putea inregistra un succes cu noua "inventie", caci dispozitivul poate starni orice reactie, numai cea de atractie si agresiune sexuala nu.