REALITATEA.NET SURPRINZATOR: Adolescentii au un nou mod de a face sex
Adolescentii americani implicati in relatii amoroase obisnuiesc tot mai des sa faca schimb de parole (de mail, de Messenger, de Facebook, etc), pentru a-si demonstra astfel dragostea pe care le-o poarta partenerilor.
Schimbul de parole este noul mod de a face sex al adolescentilor americani, scrie newyorktimes.com. Tinerii isi demonstreaza afectiunea pentru parteneri lasandu-i pe acestia sa le acceseze conturile de email si de mesagerie instant, precum s profilurile de pe retelele de socializare.
"E un mod prin care iti demonstrezi increderea in prietenul tau", spune Tiffany Carandang, eleva la un liceu din San Francisco, adaugand ca n-are nimic sa-i ascunda prietenului sau si nici acesta nu are secrete fata de ea.
Autoarea Rosalind Wiseman sustine ca schimbul de parole se aseamana intr-un fel cu sexul, gestul fiind descurajat de adulti si implicand o anumita doza de vulnerabilitate. "Replica folosita de adolescenti e intotdeauna aceeasi: daca suntem intr-o relatie, trebuie sa-mi oferi totul", spune Wiseman.