it.bzi.ro: Destiny - exploreaza intreaga galaxie cu Planet View
Inspirati de serviciul Street View al celor de la Google, Activision si Bungie ofera Planet View, o unealta asemanatoare, prin intermediul careia pot fi vizitate planetele ce se vor regasi in jocul Destiny.
Mai mult, Planet View ofera o sumedenie de detalii si informatii despre lumea de joc din Destiny si locuitorii acesteia. Puteti accesa Planet View la acest link: www.destinyplanetview.com.
Destiny este un shooter online ce va permite jucatorilor sa intre in pielea gardienilor ultimului oras populat de pe Pamant. Acestia vor fi nevoiti sa calatoreasca peste tot in galaxia noastra pentru a respinge atacurilor nimicitoare ale unor misteriosi inamici extraterestri.
Bungie a confrimat ca vor porni serverele dedicate lui Destiny chiar in momentul in care prima regiune geografica de pe glob va trece la data de 9 septembrie 2014. Astfel, serverele Destiny ar trebui sa fie functionale in dupa-amiaza zilei de 8 septembrie 2014 (ora Romaniei).
Destiny va beneficia si de bundle-uri speciale, in care jocul produs de Bungie si distribuit de Activision va fi inclus alaturi de console PlayStation 4 de culoare alba sau neagra. La momentul lansarii jocului, aceste bundle-uri vor fi disponibile si in Romania la pretul promotional de 1699 lei!
Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014, pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One si Xbox 360.