MultiPad 7.0 Prime are caracteristici cheie de care aveti nevoie. Va puteti bucura de divertisment full HD, comunicare nelimitata, navigare rapida pe web, ecran de 7 inci si Android 4.0.
Fabricata pentru a se potrivi nevoilor tuturor, tableta PC Prestigio MultiPad 7.0 PRIME este un dispozitiv portabil cu ecran de 7 inci si Android 4.0 preinstalat, ceea ce o transforma in companionul perfect oriunde veti merge.
In timpul calatoriei puteti sa va uitati la filme, sa ascultati muzica sau sa cititi carti pentru ca Prestigio MultiPad 7.0 PRIME este atat de mica si de subtire incat incape in orice geanta. O puteti conecta la internet prin intermediul unui modem 3G sau puteti efectua apeluri video prin intermediul camerei web VGA incorporate. De asemenea, pentru o utilizare cat mai confortabila puteti conecta prin intermediul cablului OTG un mouse sau o tastatura si pentru a transfera usor fisierele, puteti conecta un stick de memorie USB. Puteti extinde cei 4 GB de memorie cu inca 32GB cu ajutorul unui card microSHDC/microSD si cu inca 5GB de memorie cloud cu ajutorul aplicatiei preinstalate SugarSync. Tableta PC vine echipata cu o multime de aplicatii preinstalate si cu mai mult de 600,000 ce pot fi descarcate din Google Play.
Va fi remarcata, cu siguranta, de cei din jur datorita designului elegant si materialelor de cea mai buna calitate. Bucurati-va de lumea digitala cu Prestigio.

Portabilitate maxima
Seria 3 de tablete PC Prestigio vine cu un ecran capacitiv TFT LCD cu o rezolutie de 800x480, astfel incat sa puteti asculta muzica in drum spre birou, sa va uitati la filme in timpul calatoriei cu avionul, sa stati pe chat cu prietenii sau sa faceti cumparaturi online. Toate acestea dintr-o singura atingere a ecranului.

Usor de utilizat
Prestigio MultiPad 7.0 PRIME este dotata cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich si ofera o interfata prietenoasa, notificari ample, ecrane personificate si widgeturi ce se pot redimensiona.
Vine cu o multime de aplicatii preinstalate, cum ar fi Office Suite Pro pentru vizualizare si editare documente, eReader Prestigio pentru a accesa si citi peste 270,000 eBook-uri in 22 de limbi; SugarSync pentru un plus de 5GB de memorie in cloud, Scaner de cod de bare pentru a verifica produse si preturi si, desigur Angry Birds !
In Google Play veti putea accesa inca 600,000 de aplicatii pentru a urmari postul TV preferat, a citi carti sau reviste sau a va juca cele mai noi jocuri.

Divertisment nelimitat
Uitati-va la filme la calitate Full HD 1080p si bucurati-va de imagini clare si vii, dar si de jocuri in 3D. Prestigio MultiPad este compatibil cu majoritatea formatelor de text, imagine si video.

O multime de optiuni
Cu noua tableta PC Prestigio aveti la dispozitie o intreaga lume digitala - Filme, Muzica, Galerie Foto, eBook-uri, Fisiere date - plus o memorie interna de 4GB ce poate fi extinsa cu inca 32GB prin intermediul unui card de memorie micro SDHC/micro SD si cu inca 5GB de memorie cloud cu ajutorul aplicatiei preinstalate SugarSync.
Puteti sa va conectati la internet prin intermediul unui modem 3G, si printr-o utilizare cat mai confortabila puteti conecta prin intermediul cablului OTG un mouse sau o tastatura. Pentru transferul de date, conectati un stick de memorie USB.

Permanent in legatura cu cei dragi
Wi-Fi-ul (802.11bIgIn) de mare viteza va ofera acces la toate informatiile de care aveti nevoie indiferent daca vorbim de un meci de football, retete culinare, rezervari la hotel sau siteuri de cumparaturi. Prin intermediul camerei web VGA incorporate puteti efectua apeluri video pentru a fi permanent in contact cu partenerii de afaceri sau prietenii.