stiripesurse.ro: Dezvaluirile care-l pot distruge pe Iohannis! E acuzat de o fapta foarte grava
Campania electorala nu a inceput, dar cea neoficiala este in toi. Klaus Iohannis este atacat din toate partile. Atat partenerii de al PDL, cand si adversarii de la PSD si PMP trag din toate pozitiile in liderul PNL.
In proces cu ANI unde este acuzat de incompatibilitate, Klaus Iohannis este acuzat acum de trafic de copii, anunța romania tv.
"Este cel mai intunecat moment din cariera acestuia: este vorba despre afacerile cu trafic de copii din Romania spre Occident. Iohannis a recunoscut acum 14 ani ca ar fi fost implicat nu ca intermediar, ci ca translator, in exportul unor minori din Rasinari, despre care exista suspiciuni ca ar fi fost folositi pentru bancile de organe din Canada. Bunica a 3 copii avea o alta varianta: ca Iohannis venea cu sotia, regulat, sa se intereseze de copii
Faptul ca Iohannis a fost implicat mai mult decat recunoaste este intarit si de marturiile familiei Iliut din Rasinari. Potrivit acestei familii, Iohanis promisese ca, dupa infierea celor 3 copii ai familiei de catre canadieni, vor exista vizite periodice in tara ale copiilor, dupa care, la intrebarile Mariei Iliut, a devenit violent si ar fi agresat-o. Copiii au disparut. Iohannnis a recunoscut ulterior, cu jumatate de gura, ca a luat cadouri de la canadieni, dar ca nu ar fi luat bani.", anunta romania tv.

http://sibiu.justitiarul.ro/johannis-si-traficul-de-organe-exista-vreo-legatura/

http://www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-werner-iohannis-in-traficul-international-de-copii-mai-traiesc-acei-copii/