It.bzi.ro: HTC pregateste doua tablete sub propriul brand pe langa Nexus 9
Cele mai noi informatii referitoare la Nexus 9 spun ca HTC este producatorul acesteia si ca tableta va fi una de top cu display de 8,9 inch. Se pare insa ca HTC mai are in lucru inca doua tablete, T7 si T12.
Specificatiile publicate de •evleaks pentru HTC Volantis, respectiv Nexus 9, sunt ametitoare - 5GB RAM, procesor Nvidia Tegra K1 pe 64 biti, camera de 8MP si display de 9 inch cu rezoutie de 2048 x 1440 pixeli. Am scris in detaliu despre aceste informatii publicate recent de •evleaks.
Tot potrivit Evleaks, HTC are in dezvoltare inca doua tablete, de aceasta data sub propriul brand si care au nume de cod T7 si T12, numarul reprezentand cel mai probabil dimensiunea ecranului (7 inch si 12 inch). Momentan nu se cunosc alte amanunte despre cele doua noi tablete cu care HTC ar incerca sa reintre pe acest segment de produs la care a renuntat dupa esecul comercial al HTC Flyer.
BGR speculeaza ca ambele tablete vor avea un pret de pana in 400 de dolari si specificatii similare Nexus 9, insa mai putin RAM (2GB in loc de zvonitul 5GB RAM pentru Volantis).
Ramane sa vedem in ce masura aceste informatii se vor confirma.