Ma numar printre numerosii telespectatori care urmaresc in fiecare zi,cu un real interes, emisiunea lui George Buhnici "I Like It". Cine este George Buhnici? Să-i dam cuvantul chiar lui.

Despre mine

"Probabil te vei plictisi aici. Dar daca insisti, afla ca...
Cel mai enervant este sa scrii despre sine. Ce sa spui ca sa fie si adevarat si corect (tricky!) si misto? Cel mai usor este sa spui adevarul, pe bune. Nu de alta, dar nu mai am memoria de la 4-5 ani cand turuiam zeci de poezii in fata musafirilor care veneau acasa la noi, in blocul de pe strada 9 Mai din Codlea si imi este aproape imposibil sa tin minte o minciuna. Unde mai pui ca inca rosesc (asta ramane secret!) cand sunt prins cu "fofarlica".
Daca ai chef de amintirile mele, iti propun sa treci pe aici ca sa afli de la cum am fost prins la patru ani in baie cu Veronica, de unde faceam rost de bani de inghetata la 6 ani, sau cum a ajuns baiatul de la tara, Mister Boboc la liceu. Stress-ul ne uzeaza si erodeaza memoria. Eu incerc sa o recuperez sub ochii tai".

Pe pagina sa, pe www.ProTv.ro, George Buhnici isi aminteste:
"Cand am inceput sa lucrez in 1999, ca reporter la o mica televiziune din Brasov, priveam la cei de la PRO TV Brasov ca la niste uriasi, un fel de monstri supremi care stiu totul despre televiziune. Imi era si rusine sa le vorbesc. Erau mereu primii la stiri, iar materialele lor erau realizate altfel decat m-as fi asteptat. Am prins curaj si am invatat sa fac televiziune raportandu-ma intotdeauna la cei de la PRO TV, incercand sa fiu mai bun ca ei. Si stiu ca nu sunt singurul. Pana si sefii mei imi spuneau ca daca vreau sa fac o stire buna, sa o fac "ca la PRO TV". Am ajuns pana la urma in redactia Stirilor PRO TV si mi-am dat seama ca aici este locul meu. Chiar daca veneam de la o televiziune concurenta, m-au tratat ca pe un egal si chiar mai mult. Numai efortul lor m-a salvat din arestul de la Ruse. Restul e poveste...

Ce ai simtit dupa arestarea de la Ruse?

"Cel mai spectaculos moment al carierei mele" este eliberarea din arestul de la Ruse. Nu prinderea, cu stress-ul si interogatorul aberant, arestarea ilegala si procesul, ci eliberarea din arest. Am luat atunci contact dur cu "faima de ocazie", dar am avut si o revelatie unica. Am simtit o vointa uriasa. O vointa a unor oameni care au facut inimaginabilul ca sa ma scoata de acolo. Pentru asta simt o datorie si o responsabilitate fata de Pro Tv. Vointa lor m-a pastrat un om liber. Mi-e teama ca spiritul meu ar fi imbatranit prea devreme in puscaria bulgareasca.
Daca vrei mai mult, citeste-ma pe blog, la www.buhnici.ro !"

Sursa: protv.ro