Arenait.net: In continuare suport pentru Windows XP

Cati dintre voi mai folosesc Windows XP? Eu recunosc, am incetat sa-l utilizez acum doi ani, adaptarea la Windows 7 fiind destul de usoara. Dupa, la mijlocul anului trecut am inceput sa folosesc Windows 8 si nu prea am ganduri sa trec pe 8.1. Am gasit destule bug-uri pe care cei de la Microsoft nu le iau in seama, iar acest lucru ma face sa ma gandesc la o alternativa.
As vrea sa trec pe Ubuntu. Voi ce sistem de operare mai folositi? Ce va determina sa-l utilizati in continuare si ce v-a determinat sa-l schimbati? Dar sa revenim la ferestrele noastre!
Desi cei de la Microsoft se incapataneze sa nu mai ofere suport si actualizari pentru Windows XP incepand cu 8 aprilie, vestile bune continua sa vina: mai multe companii au ajuns la un acord prin care ofera asistenta dupa ce americanii nu vor mai lansa noi update-uri de securitate ale sistemului de operare.
Desi nu sunt niste companii foarte cunoscute, firmele vor incepe sa le ofere protectie utilizatorilor de Windows XP inainte de data de 8 aprilie. Asistenta va continua pe o perioada de 2 sau 3 ani, poate chiar si mai mult. XP are in continuare o cota de piata gigantica, ce depasea 29% in ianuarie 2014.