It.bzi.ro : Dell transforma orice televizor cu port HDMI intr-un mini-PC cu tastatura si mouse

Adresat utilizatorilor din mediul business, Dell Wyse Cloud Connect este un dongle proiectat pentru a servi drept PC de buzunar, care poate fi utilizat oriunde avem la dispozitie un ecran cu port HDMI.
Dispozitivul cu sistem Android Jelly Bean permite redarea de continut si prin conexiune wireless MHL, dispune de interfata WiFi N dual-band, modul Bluetooh si port mini USB la care putem apela pentru conectarea unui set de tastatura si mouse, sau alte periferice.
Pe langa colectia obisnuita de aplicatii Android care pot fi instalate din magazinul Google Play, Wyse Cloud Connect include si o selectie de aplicatii Dell pentru mediul enterprise, spre exemplu Wyse PocketCloud ce permite folosirea dispozitivului in mod Remote Terminal, conectat la o statie de lucru aflata la distanta.
In corpul cu dimensiunea unui stick USB ceva mai voluminos se ascunde o configuratie cu procesor "multi-core" bazat pe nuclee Cortex-A9, asistat cu 1GB memorie RAM. In cantitate de 8GB, spatiul de stocare intern poate fi suplimentat cu pana la 64GB prin atasarea unui card de memorie microSD.
Dell ofera dispozitivul Wyse Cloud Connect la pretul de 129 dolari.