it.bzi.ro: 70% dintre femei folosesc Facebook pentru asta

Odata ce o noua relatia incepe, 72% dintre femei le cauta pe Facebook pe fostele iubite ale partenerului.
Din sondajul anual despre relatii sexuale realizat in SUA de revistele Shape si Men‘s Fitness, reiese ca 70% dintre femei si 63% dintre barbati folosesc internetul pentru a-si cauta potentiali parteneri de viata.
De asemenea, folosirea SMS-urilor, a retelei Facebook si a altor platforme de socializareii determina pe cei care au inceput de curand o legatura sentimentala sa intretina relatii sexuale mai devreme. Pe de alta parte, numai 38% dintre femei au spus ca chiar s-au culcat mai devreme cu persoana cu care se intalneau, in urma unei intimitati stabilite prin mijloacele de socializare amintite.

Alte concluzii despre viata sexuala a americanilor:

- cuplurile comunica in primul rand prin SMS-uri, barbatii apeland la acestea cu 38% mai mult decat la telefonie, iar femeile cu 150% mai mult 65% dintre persoanele chestionate au spus ca au fost invitate la o intalnire prin SMS, iar 49% au acceptat o intalnire in urma unei invitatii pe Facebook
- odata ce relatia incepe, 72% dintre femei le cauta pe Facebook pe fostele iubite ale partenerului
Chiar si in focul pasiunii, unii oameni nu pot uita de telefonul mobil. Astfel, daca sunt sunati in timpul unei partide de sex, 5% dintre respondenti au spus ca se uita sa vada cine ii suna, iar 1% fac o pauza pentru a raspunde la telefon.
Iar cand flacara pasiunii s-a stins, se recurge tot la aceste servicii, 43% dintre femei si 27% dintre barbati spunand ca au primit un mesaj cu celebra replica: "Nu e vina ta, ci a mea".
Cei care s-au ales cu inima franta isi pastreaza speranta tot prin intermediul internetului. Astfel, 81% dintre respondenti au spus ca raman prieteni cu fostii pe Facebook, iar 75% se uita in mod constant pe profilul unui fost iubit sau al unei foste iubite.