it.bzi.ro: A murit dupa ce a postat aceasta imagine pe internet. Avea doar 19 ani

O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet. Astfel, la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul, fata a intrat cu masina intr-un viaduct.
Teribilismul la volan face noi victime in randul adolescentilor care de abia si-au luat permis si vor sa se laude pe retelele de socializare cu talentul lor la volan. Giovana Dias de Souza Alves, o fata de doar 19 ani din Brazilia a fost victima unui accident auto mortal la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul si a postat imaginea pe Instagram, potrivit Zero Hora.
Incidentul a avut loc in Sao Paulo, la inceputul saptamanii. Socant este faptul ca ultima imagine a victimei dovedea ca rula cu o viteza de 180 de km/h inainte sa se izbeasca de parapet si sa moara inainte ca la fata locului sa ajunga o ambulanta. Tanara era angajata la o banca si se intorcea din concediul petrecut pe litoral.
Politistii spun ca fata a trimis mai multe mesaje pe diferite retele de socializare prietenilor si familiei pe parcursul calatoriei cu masina, aratand ca imprudenta la volan a fost cea care a ucis-o.