it.bzi.ro: Femeile singure ar trebui sa renunte la profilul de Facebook

Femeile singure ar trebui sa renunte la profilul de Facebook, deoarece "vietile perfecte" ale prietenilor virtuali le afecteaza sanatatea, a avertizat un expert in relatii.
Zoe Strimpel, expert in relatii, a declarat ca site-urile de socializare abunda cu fotografii cu bebelusi, dar si cu imagini de la nunti "perfecte" care provoaca invidie si voyeurism.
In timpul unei prelegeri tinute la Cambridge‘s Festival of Ideas, Zoe le-a indemnat pe femeile singure sa renunte la profilul de Facebook.
Aceasta a spus ca renuntarea la profilul de Facebook va ajuta la "limitarea sentimentului delicios, dar dezgustator al voyeurismului, usoara invidie, chiar si narcisismul".
Mai mult decat atat, Zoe a spus ca femeile petrec prea mult timp monitorizand potentialii pretendenti online. Astfel, multumita acestei retele de socializare pot afla numele parintilor celor cu care vor sa se intalneasca, detalii despre vacantele lor, numele fostelor iubite, cu cine isi petrec timpul liber si multe alte informatii.
Aceste detalii nu sunt sanatoase sau ajutatoare, mai mult decat atat dau impresia ca barbatii acestia sunt mai bine ancorati in viata reala, ceea ce este cu adevarat daunator.